Workshops

Openingsactie:

April en mei 50% korting op alle coachsessies en workshops

"Soms heb je maar een klein beetje hulp nodig om de dingen net even anders aan te pakken, met groot resultaat als gevolg"

Thema workshops

Verlang jij naar quality time voor jezelf, kom dan naar een workshop waarin je in een vertrouwde sfeer meer over jezelf leert. Coachpraktijk Leonie geeft graag workshops om jou te helpen je dagelijkse leven sprankelender te maken. De thema´s van de workshops sluiten aan op diverse vraagstukken die herkenbaar zijn vanuit de praktijk. 

Voor reeds geplande thema workshops, kijk hiervoor in de agenda
 

Workshop Schatten Graven

"Zie wat jou bijzonder maakt"

Tijdens de workshop 'schatten graven' gaan wij op een creatieve manier ontdekken wat jouw talenten, wensen, struikelblokken en oplossingen zijn. Het vergroot je zelfvertrouwen en innerlijke groei. De workshop verbind je met de mensen die je lief zijn en vergroot jouw geluksgevoel. 

Workshop Aangenaam kennismaken
"De oplossing begint met het begrijpen van je kind"

Tijdens de workshop 'Aangenaam Kennismaken' staat de relatie van jou als ouder(s) en je kind centraal. Het geeft je inzicht in jou als ouder en in jouw relatie met je kind. Het verbetert de relatie tussen jou en je kind en eventuele partner. Je ontvangt tips en tools die je direct kunt toepassen in je gezinsleven. 

 

Leerzaam, relaxed en gezellig samen zijn met de mensen die je zelf kiest? Dat is mogelijk voor de 'themaworkshop' en de workshop 'Schatten Graven'.Coachpraktijk Leonie kan tevens een speciale workshop organiseren voor vriendinnen of kinderfeestjes. Voor het bespreken van de mogelijkheden neem contact op.

Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een reeds geplande workshop. Kijk hiervoor in de agenda