Workshop Schatten graven

Een spel dat verbindt, inspireert en raakt

Tijdens de workshop schatten graven gaan wij op een creatieve manier ontdekken wat jouw talenten, wensen, struikelblokken en oplossingen zijn.Tijdens de workshop schatten graven, ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en medespelers. Het ontdekken van deze schatten wordt afgewisseld met speelse maar diepgaande opdrachten (karweitjes). Je zult bij het spelen merken dat deze workshop je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander. Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel; de uniek versterkende combinatie van de karweitjes en schatkaartjes raakt alle deelnemers.

Met wie ga jij schatten graven?
De workshop kan in verschillende vormen en zowel individueel als met vrienden of familie worden gespeeld. Coachpraktijk Leonie kan de workshop schatten graven ook verzorgen voor kinderfeestjes. 

Een investering in je persoonlijke groei en vriendshappen

Een workshop duurt +/- 60 minuten 

Tarief: EUR 50,- incl BTW  
Iedere deelnemer gaat met een gevulde schatkist naar huis!

Ben je inmiddels benieuwd naar deze interessante en leerzame workshop of wil je nog verdere informatie, druk dan op onderstaande knop. 

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *