Zoeken

Wat gaat de tijd toch snel..................haal er alles uit wat erin zit.

Soms heb je echt het gevoel dat de tijd voorbij vliegt, je voor je gevoel niks nuttigs hebt gedaan. En op mooie waardevolle momenten zou je toch even de tijd stil willen zetten zodat je er nog even langer van kunt genieten. Tijd leert ons de waarde van het leven te zien. Hoe jij je tijd indeelt is helemaal aan jou zelf, verdoe je het voor je gevoel door bijvoorbeeld veel met je telefoon bezig te zijn of blijf je hangen in bepaalde dingen waar je niet tevreden over bent. Of kies jij voor een geweldig leven en spendeer je de tijd die je hebt in je leven zo optimaal mogelijk? Je hebt altijd de keuze hoe je met je tijd om gaat.

Tijd is meer waard dan geld want geld kun je altijd creëren maar tijd komt nooit meer terug.....


Eyeopener.. ....

Ik kwam laatst een filmpje tegen over tijd en geld.. het beseft mij nogmaals dat geld niet op kan tegen de tijd. Want tijd komt nooit meer terug.. haal er alles uit wat erin zit...Je kan nog zo hard werken en heel veel geld verdienen, maar wat heb je eraan als je geen tijd hebt of neemt om het op te maken en doet wat je echt belangrijk vindt?

En dat is besefte ik mij deze week pas ook mijn essentie en drijfveren voor het coachen. Door twee heftige gebeurtenissen uit mijn privé situatie hebben de twee belangrijkste personen uit mijn leven doen beseffen hoe kwetsbaar het leven is..

Het kan zo voorbij zijn, spendeer zoveel mogelijk tijd met de mensen die je lief zijn en doe wat je echt gelukkig maakt. De wereld kan er zomaar anders voor je uit zien..

Besef jij je al hoe kwetsbaar het leven is? Hoe voelt jouw leven op dit moment en haal je er alles uit wat er in zit?

“Ineens kwam het besef. Er is weer een jaar voorbij, zonder dat ik gedaan heb wat ik echt wil. Het leven gaat zo snel. Zoveel dromen die nog niet uitgekomen zijn, en ik zie het ook niet meer gebeuren. Mijn werk en het gezin vragen zoveel tijd, ik kom niet meer aan mijzelf toe. Is dit wat ik wil? Wat wil ik eigenlijk? Wie ben ik?”


Met deze vragen kwam laatst een lieve vrouw bij mij, ze was klaar met het nutteloos besteden van haar tijd. Ze wilde nu hetgeen doen wat ze echt graag wilt en het beste uit haar leven halen. Maar ja, wat wilt ze nu echt en waar wordt ze echt gelukkig van en waarom komt het er niet uit? Tijdens het coachtraject werden deze vragen beantwoordt en veranderde een vermoeide, beetje moedeloze vrouw in een stralende, energieke en zelfverzekerde vrouw die wist wat ze wilde en weer vol in het leven staat


Probeer de waarde van tijd te zien

Omgaan met tijd kan voor veel mensen lastig zijn omdat ze zich opgejaagd voelen door de klok. Zodra je echter beseft dat de klok slechts relatief is kun je hem net zo goed op de achtergrond plaatsen. Zo draag ik sinds een paar jaar geen horloge meer. Ik was ook iemand die altijd op de klok keek, bang was om te laat te komen. Mijn agenda stond bomvol en altijd heel krap gepland. Echt genieten deed ik daardoor niet. En nu.... mijn agenda is nog nooit zo leeg geweest en ik plan vrijwel alleen afspraken die ik echt leuk vind. Ik neem net zolang de tijd voor een afspraak wat nodig is. Heb ik het gezellig, blijf ik langer, valt het tegen dan ga ik naar huis. Tja, het gevolg is weleens dat manlief aan mij vraagt hoe laat ik thuis kom, dit dan in het echt weleens veel later kan zijn. Gelukkig kunnen we beiden inzien dat het een teken is van gezelligheid en dat ik het naar mijn zin heb gehad en dat vinden wij het belangrijkst.


Hoe heb jij de afgelopen minuten in je leven gespendeerd? Wat heb je eigenlijk gedaan, heb je ervan genoten of kon de tijd niet snel genoeg gaan?

Probeer van iedere minuut in je leven te genieten. Ervaar het moment met je volle aandacht, haal het meeste uit iedere seconde.Tijd is schaars en tijd is kostbaar. Het is een van de weinige dingen die we als mensen niet kunnen maken. Het is er in overvloed, maar het glipt razendsnel door je vingers als je er niet bewust mee omgaat.


Ik help je graag om jouw tijd optimaal te benutten en daar besteed ik graag mijn tijd aan. En omdat ik het zo belangrijk vindt dat mensen zich gelukkig voelen en ze keuzes maken die écht bij ze passen, doe ik dit nu GRATIS. Ik geef graag mijn tijd aan jou zodat jij inzichten krijgt waardoor je meer rust vindt, zodat je meer kunt genieten en kan gaan voor wat jij echt belangrijk vindt.


Maak nu in oktober een afspraak voor een coachsessie voor in november, dan is deze helemaal GRATIS. Let op: er is beperkt plek, dus voldoe niet je tijd en wacht niet te lang.


Dit is een cadeau van mij, speciaal voor jou. Het is geheel vrijblijvend, zit geen "addertje" onder het gras. Gewoon voor jou omdat ik mijn werk doe om jou verder te helpen, daar word ik gelukkig van.

Dit is een eenmalige en unieke aktie en er is beperkt plek, neem snel contact op voor jouw GRATIS coachsessie. info@coachpraktijkleonie.nl of 06-12164672

www.coachpraktijkleonie.nl


P.S Oh Ja, hierbij de link van het filmpje waar mijn eye -opener op is gebaseerd en waar ik de inspiratie van deze blog vandaan heb gehaald. Naar welke stem uit het filmpje luister jij? https://www.youtube.com/watch?index=2&v=vPaS85IA6oY&list=RDIiPn1B7Hhdw&fbclid=IwAR08EzJfDHANiRq5zYn01LeKUInC8QeoSKe4NR5snV999jVr8ZXEHBS-y4A&app=desktop72 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *