Zoeken

Krijg jouw vrijheid terug

Als ik er niet ben, zit mijn man maar te zitten. Ik kan niet een leuke dag hebben als ik weet dat hij de hele dag niks doet. Het voelt zo 'leeg' en soms vergeet hij zelfs te eten, dat kan toch niet? Ik vind het zielig voor hem dat ik ergens anders lol zit te maken terwijl hij mij thuis nodig heeft. Hoe kan ik mij los maken van het hele mantelzorg gebeuren zonder schuldgevoel en krijg ik mijn vrijheid terug?


Rust

Veel mensen met een partner met NAH hebben het gevoel dat ze er constant moeten 'zijn'. Constant hun partner gezelschap houden en constant alles in de gaten houden zodat er niks fout gaat. Maar hoe realistisch is het om overal controle over te willen houden? Zo heb je toch juist geen ruimte en tijd voor jezelf waar je zo behoefte aan hebt? Iedereen heeft rust en ruimte voor zichzelf nodig, ook jouw partner. Dus gun hem ook eens een dagje voor zichzelf en kijk hoe het gaat. Wat is het ergste wat er gebeurd? Laat de controle eens los en geniet van jouw dagje uit.


Aandacht En dan kom je thuis na een dagje shoppen met je vriendin, dan heeft je partner niet eens aandacht voor je. Je wilt zo graag laten zien wat je allemaal gekocht hebt maar, het lijkt hem niet te interesseren. Er kan geen compliment vanaf en je voelt je teleurgesteld. Weg is het blije gevoel van deze leuke dag. Elke keer als je weg gaat is het even leuk maar als je thuis komt voel je gelijk weer de gespannen en ongezellige sfeer. Je hebt zoveel aandacht voor hem, waar is zijn aandacht en interesse naar jou?


Tot slot vraag je hoe zijn dag was. Ja best, lekker op de bank gelegen. Heb je wel wat gegeten vraag je bezorgd? Oh ja, ik dacht al waarom rommelt mijn buik zo laat ik eens wat gaan eten. Zucht, daarom heb ik het gevoel dat ik er altijd moet 'zijn'. ''Maar ik leef nog hoor'', zegt hij met een knipoog;).


Wat nou als jij echt eens relaxed een dagje weg kunt zonder je schuldig te voelen? En het gevoel van deze leuke dag vast kunt houden zodra je thuis bent? Zou jij je dan niet veel relaxter en beter in balans voelen? In mijn GRATIS masterclass tijd voor jezelf, geef ik jou 3 dingen die ervoor zorgen dat je meer tijd voor jezelf krijgt zonder schuldgevoel naar jouw partner met NAH. Wil jij de volgende keer wel met een gerust gevoel een dagje voor jezelf weg zodat, je weer tot rust komt en geniet van jouw eigen leven? Meld je hier aan voor de gratis masterclass.39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *