Zoeken

Help, ik weet niet wat ik moet doen

Knettergek word ik ervan, de ene hulpverlener zegt dat ik dit moet doen en weer een andere zegt dat ik dat moet doen en vrienden zeggen weer wat anders. Help, wat moet ik nu doen? Ik wil gewoon het beste voor mijn partner want, die heeft het al moeilijk genoeg met zijn NAH. Maar ook wil ik het goed doen voor mijzelf en mijn gezin. Ik weet het echt even niet meer. Ik pieker me suf, heb alle voor- en tegens al afgewogen en alle (ramp) scenario's al uitgewerkt. Hoe kom ik tot een goede keuze?


Iedereen wil jou helpen en heeft het beste met je voor en wilt hiervoor 'goedbedoelde' adviezen geven. Maar waarom schiet je daar eigenlijk niks mee op? Je raakt er vaker alleen maar van in de war en gaat juist meer twijfelen. Dit komt doordat je zo afgestemd bent op wat de mensen om je heen ervan vinden dat je geen idee meer hebt wat je zélf eigenlijk wilt. En dit brengt je in verwarring want, in elk advies ziet wel iets goeds.

Maar ja, wat is nou goed voor jou?Wat is er aan de hand?

Het probleem is niet dat je niet weet wat je moet doen, maar dat je niet doet wat je allang weet! Diep van binnen voel jij al lang wat goed voor jou is maar, ergens durf jij geen keuze te maken. Misschien ben je bang om het niet goed te doen of anderen teleur te stellen. Of wellicht overzie je het allemaal niet meer want door alle stress die de NAH van jouw partner met zich mee brengt, zit jou hoofd al overvol. Hoe kan je dan nog helder nadenken? En daar zit dus precies jouw probleem waardoor je niet tot een keuze kunt komen.


Teveel in je hoofd

Je zit teveel in je hoofd doordat je in deze stressvolle situatie alles onder controle wilt houden. Je wilt alles goed hebben uitgezocht voordat je een keuze maakt. En dat is ook logisch want, je wilt natuurlijk het beste maar vervolgens weet je dus helemaal niet meer wat nou het beste is.

Uitstelgedrag

Soms is het geen keuze kunnen maken en alles willen uitzoeken ook een teken van uitstelgedrag. Je weet echt wel wat goed voor je is maar, je bent bang voor de consequentie. Als je geen keuze maakt, is het 'veilig' maar vervolgens veranderd er ook niks, het kost je alleen maar energie en zit jij alsnog met een vol hoofd, met dikke stress en een ongelukkig leven. Daar schiet je dus ook niks mee op...De beste keuze

Ik geloof erin dat je al lang weet wat je moet doen. Alleen er is iets in jou dat maakt dat je nu niet tot een keuze komt. Wat zal er voor jou veranderen als je eens eindelijk die keuze kan maken?Tijdens mijn vernieuwde masterclass: 'Van overleven naar écht leven met een partner met NAH' ga ik jou leren hoe jij gemakkelijk en snel tot een keuze kan komen zodat, jij eindelijk weer rust krijgt in je hoofd en je leven weer op de rit kunt krijgen.

Volg de masterclass door je hier aan te melden en hak de knoop door zodat je rust krijgt en verder kan.Wat spookt er al een tijdje door jouw hoofd? En welke keuze ga jij maken?


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *