Zoeken

Ben jij ook altijd druk en gehaast? Kom tot rust en geniet...................

Bijgewerkt: 9 aug 2018

Je haast je van je werk naar huis, haalt de kids op, haalt snel nog even wat boodschappen, racet naar de sportschool, belt nog even met een vriendin en o ja, het huishouden moet ook nog ergens gedaan worden. Voor dat je het weet is de dag weer voorbij, je leeft op de automatische piloot. Je bent altijd druk, druk druk en s’avonds heb je geen energie meer over. Je voelt je uitgeblust, je batterij is leeg en het liefst wil je je overvolle agenda leegruimen en rust aan je hoofd….


Wat hebben we allemaal toch een ongelooflijke haast..........maar waarom eigenlijk?


Het is niet gek dat je zo moe bent. Als je iemand vraagt hoe het met je gaat, is het standaard antwoord waarschijnlijk ‘druk’. Iedereen is maar druk tegenwoordig, het lijkt wel als je het niet druk bent je er niet bij hoort. Druk zijn lijkt een nieuw statussymbool te zijn voor een goed en succesvol leven. Maar is dit echt zo? Moet je druk zijn om een goed en gelukkig leven te hebben? Ben jij gelukkig met dit drukke leven? Die overvolle agenda zorgt ervoor dat er weinig tijd is voor rust en ontspanning en de dingen die écht belangrijk voor je zijn. Je zet jezelf helemaal vast, dat voelt ongemakkelijk en je wordt er onrustig en moe van.

Maar hoe komt het eigenlijk dat je altijd maar druk bent en je het gevoel hebt dat je niet anders kan?


Keuzes maken

Je overvolle agenda en drukke leven is het gevolg van te weinig keuzes maken, we willen teveel. Alles gaat snel snel snel, even snel eten, even snel sporten, nog even snel langs die vriendin, even snel naar de supermarkt. We hebben ongelooflijk veel haast.

Je legt blijkbaar de prioriteiten op de verkeerde plek. Je voelt je gestrest, druk en gehaast en alles behalve relaxed en succesvol. Simpelweg omdat je teveel wilt doen. Waarom doe je dat eigenlijk? Het druk zijn gaat ten koste van de dingen die je echt belangrijk vindt, meer tijd voor jezelf en je gezin, een ontspannen leven met meer plezier en vrijheid.

Als je iets wilt bereiken in je leven-wat dan ook- heb je het volgende te doen: beslis dat het een prioriteit is en handel daarnaar. Maak er gewoonweg tijd voor, blokkeer deze tijd in je agenda.


Jaaa dat weet ik ook wel, hoor ik je denken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat klopt, het gaat ook niet vanzelf en er komt meer bij kijken dan alleen maar keuzes maken. Daarom help ik je graag, gewoon omdat ik jou een relaxed en plezier in je leven gun. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief van Coachpraktijk Leonie en ontvang regelmatig tips voor meer rust, zodat je energie over hebt voor de dingen die voor jou écht belangrijk zijn.

Meld je via deze link aan voor GRATIS tips voor een relaxter leven: https://www.coachpraktijkleonie.nl/blog


Heb je besloten dat je doel in je leven prioriteit krijgt en wil je gelijk aan de slag? Maak dan een afspraak voor een gratis inspiratiesessie. https://www.coachpraktijkleonie.nl/gratis-187 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *