Zoeken

Als jij deze signalen herkend, ga jij nooit jouw rust vinden. Maar hoe kan het wel?


In een stressvolle periode vind jij rust door te luisteren naar jouw intuïtie. Keuzes maken gaan vanuit je intuïtie ook veel gemakkelijker dan dat je er eeuwen over na moet denken. Maar, hoe weet je nou of jouw intuïtie aan het woord is of dat jouw hoofd er van alles van vindt?


Onderstaande signalen geven aan dat je NIET in contact staat met jouw intuïtie:


1. Je weet niet wat je moet doen en twijfelt over jezelf

Je hebt moeite om beslissingen te nemen of keuzes te maken en je hebt vaak bevestiging van buitenaf nodig om een volgende stap te kunnen zetten.


2. Je kan slecht tegen veranderingen, loslaten is moeilijk

Als je je intuïtie volgt, is het belangrijk om te accepteren wat er is en om de CONTROLE los te laten. Je raakt van slag als het even anders gaat zoals jij gepland had dat het gaat. Afwijken van wat je bedacht had, vind je moeilijk. Dit levert stress op. Leren loslaten en vertrouwen zijn jouw sleutelwoorden.


3. Je durft geen beslissingen te nemen

Als je niet afgestemd bent op je intuïtie, kun je geneigd zijn om anderen beslissingen voor je te laten nemen. Dit komt vaak omdat je gewoon niet weet wat je wilt of bang bent de verkeerde keuze te maken.

Leren vertrouwen op de signalen van jouw lijf en wat het jou verteld is wat jij te doen hebt. Leer het tijdens een intuitieve massage.


4. Je bent snel geraakt door opmerkingen van anderen

Als je partner of één van je beste vrienden iets zegt of doet wat jou erg kwetst, kun je je behoorlijk verraden voelen. Je gaat in de verdediging door de confrontatie aan te gaan. Soms met ruzie als gevolg, dit wil je niet.


Door intuitieve coaching kom je erachter waardoor jij elke keer geraakt wordt en steeds in dezelfde conflict situatie terecht komt. Door in contact te komen met jouw intuitie kan je weer vanuit liefde en harmonie met elkaar om gaan. En kan je de eeuwige strijd achter je laten. Hoe zou jouw relatie met je partner en/of kinderen er dan uit zien?


5. Je past je constant aan en weet eigenlijk niet wat je zelf wilt

Iedereen wil er graag bij horen. Soms doe je dan zelfs dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt of bij je past. Puur om geaccepteerd te worden. Je raak hierdoor steeds verder van jezelf vandaan en weet niet meer wie jij eigenlijk bent.

Vraag je eens af, waarom wil je zo graag aardig gevonden worden door die anderen? Waarom is gewoon jezelf zijn niet goed genoeg?


En, sta jij in contact met je intuïtie?


Een stressvolle periode zorgt er vaak voor dat je het contact verliest. Bovenstaande zul je dan ook vast herkennen. Het leven is veel makkelijker als je in contact staat met jouw intuïtie.


Door het in contact zijn met jouw intuïtie heb jij: - Geen moeite meer met keuzes maken; - Rust in je hoofd; - Meer zelfvertrouwen en minder last van beren op de weg; - een liefdevolle verbinding met jezelf en de mensen om je heen; - een veel gemakkelijker en intenser leven


Wil jij eens ervaren hoe het is om contact te maken met jouw intuitie, volledige rust ervaren en eindelijk eens een keuze maken? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een intuïtieve massage. Je kan altijd voordelig kennismaken, EUR 30,- voor een behandeling van 90 min. Meer info: info@coachpraktijkleonie.nl

61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *