Zoeken

Als het niet gaat zoals jij in je hoofd had


Je hebt zoveel moeite gedaan om alles op te bouwen wat je nu hebt. Een goede relatie, leuke baan, een mooi huis waar je fijn woont met je gezin. Maar soms gebeuren er dingen in je leven die je niet in je hoofd had. Een relatie die toch niet goed blijkt te zijn en uitloopt op een scheiding, je verliest je baan of jij of iemand in het gezin krijgt een ziekte of ongeval.

Hier had je niet op gerekend, het voelt als een klap in je gezicht. Je hele leven valt als een kaartenhuis in elkaar. je hebt er zoveel tijd en energie in gestopt, alles is voor je gevoel voor niets geweest.

Wat nou als dingen niet gaan zoals jij ze in je hoofd had? Het duurt allemaal langer dan gepland of er gebeurt iets wat roet in het eten gooit. Hoe kan je hier het beste mee om gaan en ervoor zorgen dat jij alsnog de toekomst krijgt waar jij van droomt?


Frustratie en teleurstelling door verwachtingen

Mijn leven en verwachtingen vielen ook in duigen na het ongeval van mijn man. We stonden volop in de bloei van ons leven en hoe moest dat nu met onze kinderwens, konden we nog wel een gezin stichten? Van deze gedachten raakte ik helemaal gefrustreerd en van slag. Ik was teleurgesteld dat het ongeval roet in het eten gooide. Zo zag ik mijn leven niet voor me. Ik had bepaalde verwachtingen van onze toekomst en was bij voorbaat al teleurgesteld omdat ik ze niet meer zag uitkomen.

Maar ja, dingen gaan niet altijd zoals je ze in je hoofd had. Sterker nog, meestal gaan dingen niet zoals je ze in je hoofd had. Soms omdat je zelf de keuze maakt dat je je leven op een andere manier wil leven. Soms kom je hier via een grote wake-up call achter.


Alles gebeurd met een reden

Je kan het zien als een teleurstelling dat dingen niet gaan zoals jij wilt dat het gaat. Maar ergens geloof ik erin dat dingen gebeuren met een reden. Dat het niet voor niks is dat jouw droomhuis nog even op zich laat wachten. Maar ook kan je een les halen uit ingrijpende gebeurtenissen in jouw leven. Het kan namelijk ook een kans zijn voor nieuwe mogelijkheden


Je hebt altijd een keuze Hoe jij met een ingrijpende gebeurtenis omgaat ligt aan jouzelf. Je hebt altijd een keuze, ga je er met de pakken bij neerzitten en balen wat jou is overkomen? Of grijp je het aan om het leven te leiden waar je wel gelukkig van wordt? Deze wake-up call kan jij gebruiken om jouw leven eens te herzien. Welke lessen haal je hieruit en wat wil je nu juist wel of niet meer in je leven? Wordt eens wakker en ga het nu echt eens anders doen.


Ga ondanks alles alsnog voor jouw droomleven

Soms heb je juist uitdagingen in je leven nodig om jouw ideale toekomst te bereiken. Het is aan jou hoe je hiermee om gaat. Een positieve instelling helpt je al enorm, waar een wil is, is een weg. Wil jij wel verder en ondanks alles toch gaan voor jouw droomleven? Heb je alleen geen idee hoe je dit nu na alles moet gaan bereiken? De eerste stap die jij kan zetten is het inplannen van een GRATIS INZICHT GESPREK. Tijdens dit telefoongesprek zie jij wat jou op dit moment belemmert om verder te kunnen en wat jij kunt doen om weer stappen te maken naar die gelukkige toekomst.
48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *