"Hoe het ergste uit mijn leven mij toch iets moois kon geven"

 

Jij bent altijd de sleutel van jouw eigen ervaringen en als je iets niet bevalt, ben jij diegene die daar verandering in kan aanbrengen. Een aantal heftige gebeurtenissen dwongen mij om kritisch naar mezelf te kijken. Ik zag in dat op zo'n manier doorgaan geen zin had, er moest iets veranderen maar geen idee wat dat moest zijn. Na eerst hulp gezocht te hebben bij de reguliere hulpverlening, kwam ik uiteindelijk bij een coach terecht. Deze coach liet mij inzien waardoor ik altijd maar zo moe en onrustig was. Ik leerde mezelf beter kennen en al snel kreeg ik meer rust in mezelf door dingen anders te doen. Ondanks alle ellende die ik  heb meegemaakt, begon ik mij weer gelukkiger te voelen en kon ik weer gaan leven in plaats van "te overleven".

Hoe heb ik mijn passie ontdekt?
Privé had ik het inmiddels redelijk weer op de rit maar met mijn werk moest ik ook aan de slag. Het werk wat ik deed was leuk maar, ik kon hier nooit vol enthousiasme over vertellen. Ik miste de passie en het werken kostte me elke dag veel energie. Ondanks dat het werken me veel energie kostte, probeerde ik er maar het beste van te maken want, ik wist niet wat ik anders moest gaan doen. Tot die ene coach sessie, waar de coach mij liet inzien dat ik zelf ook een coach ben. Ik werd gelijk enthousiast en wilde hier iets in mijn werk mee doen. De eerste stap was het volgen van een coachopleiding. Ik heb de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling gevolgd. Deze opleiding is door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerd. In januari heb ik mijn diploma voor deze opleiding ontvangen en sindsdien ben ik dan ook  officieel  gecertificeerd Intuïtief coach.
Je hart volgen, wat levert het je op?

Door het coachtraject kwam ik er steeds meer achter wie ik nou eigenlijk ben en waar mijn hart ligt. Ik heb dan ook in oktober 2017 een carrière switch gemaakt van de zakelijke wereld naar de zorgsector. Nooit verwacht dat ik ooit nog iets zou vinden waar ik zoveel passie voor heb als het coachen van mensen. Die ene coach sessie heeft mij in laten zien dat hetgeen ik wil in mijn leven dichterbij lag dan verwacht... het coachtraject heeft mijn leven echt blijvend positief veranderd. Ik voel me beter dan ooit, barst van de energie en geniet volop van mijn leven en mijn gezin!

Ik luister naar en volg mijn hart, het geluk en de rust wat ik daarbij ervaar, dat gun ik jou ook!

Graag deel ik mijn inzichten en tips voor meer rust, balans en plezier in je leven via mijn Blog. 

Mijn Verhaal

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon