Maar hoe krijg ik nou weer die rust in en grip op mijn leven terug?
Ik ben Leonie en op 20-12-2013 stond als 27 jarige mijn leven op zijn kop.
Mijn man had tijdens zijn werk als motoragent een ongeval gehad.
Hij heeft hierdoor o.a Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) opgelopen.
En dan wordt je welkom geheten in een wereld van ziekenhuizen, revalidatie en hulpverleners,
voor mij allemaal toen nog onbekend.
Maar toen hij thuis kwam begon het pas, ik merkte dat mijn leven met mijn man niet meer hetzelfde
was als voorheen. Er kwam veel meer op mijn schouders terecht, ik kreeg veel over mijn heen vanwege zijn 'korte lontje', was gehaast en ervaarde stress en liep tegen onbegrip aan van mijn omgeving.
Het was een hele zoektocht om als werkende moeder van 2 jonge kinderen en een druk sociaal leven te combineren met mijn nieuwe rol als mantelzorger. Na 2 jaar 'overleven' ben ik door alle stress ingestort en kreeg ik een fikse burn-out.  Maar uiteindelijk was dat mijn wake-up call....
 
Mijn zoektocht in hulpverleningsland  startte want gewoon 'sterk zijn' en doorgaan, bracht mij niet verder. Ik wilde namelijk ondanks alles de persoon, partner en moeder zijn die ik wilde, hiervoor moest iets anders maar wat? 
Ik weet hoe het voor jou is maar inmiddels geloof ik erin dat ook jij de NAH van jouw partner kunt aangrijpen om het leven te gaan leiden waar je wel gelukkig van wordt. 'Ik ben 'Van overleven naar écht leven' gegaan en ervaar nu dagelijks rust en energie ondanks mijn drukke leven als mantelzorger, ondernemer en kids. 
En ja, het is een hele zoektocht in hulpverleningslang om na de NAH van jouw partner weer grip te krijgen op jouw leven. Je ziet door de bomen het bos niet meer, wie helpt jouw verder en wat moet jij doen? Ik wil jou deze zoektocht besparen. 
 
Misschien heb je het gevoel dat er geen andere optie is dan 'sterk' zijn en gewoon doorgaan. Ik herken dat en ik weet wat jij doormaakt maar, ik weet ook hoe jij de NAH van jouw partner kunt aangrijpen om het leven te gaan leiden waar je wel gelukkig van wordt. 'Ik ben 'Van overleven naar écht leven' gegaan en ervaar nu dagelijks rust en energie ondanks mijn drukke leven als mantelzorger, ondernemer en kids. 
Weten hoe jij ook 'van overleven naar écht leven' kunt gaan?
Als opgeleid gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige vertel ik jou dit graag in een GRATIS Inzichtgesprek.

Mijn Verhaal

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *