top of page

Ouder - Kind  spiegel coaching

"Als ouder wil je niets liever dan je kind gelukkig zien"

Het ouderschap kan soms best stressvol zijn. Als ouder ervaar je allemaal wel eens gedrag van je kind wat op het eerste gezicht niet te verklaren valt. Wat je ook doet, je kind blijft het tegenovergestelde doen van wat je het liefst zou willen. Je weet niet meer wat je moet doen, je wordt boos, en voor dat je het weet doe je dingen die je eigenlijk niet wilt doen richting je kind. Je voelt je schuldig en niet de moeder die jij wilt zijn. Zo zag jij het moederschap niet voor je maar wat je ook probeert, niks lijkt te werken. 

Mijn Visie

Herken jij zo'n moment uit je leven? Wordt je er ook zo wanhopig van als je niet weet waar het gedrag van je kind op slaat? Het kan anders.....

 

Ik geloof er namelijk in dat jouw kind niet voor niks 'lastig' doet en negatieve aandacht vraagt. Jouw kind heeft altijd het beste met jou voor, ook al voelt het nu alsof je kind het jou op dit moment alleen maar moeilijk maakt. Achter het 'vervelende' gedrag zit namelijk een boodschap. Ga jij als ouder deze boodschap zien, zul je merken dat jouw kind veranderd en dat jullie relatie ook weer beter wordt zodat jij weer van het moederschap kunt genieten. 

Wat gaan we doen?

Tijdens een ouder-kind spiegel coachsessie, leer ik jou op een andere manier naar je kind kijken en luisteren, samen gaan we op zoek wat jij daarvoor nodig hebt. Met aandacht, warmte en zonder oordeel help ik je de boodschap van je kind te ontrafelen. Ik vertaal eigenlijk samen met jou het gedrag en/of klachten van je kind naar een groeikans voor jou als ouder. Je kan meer genieten van het ouderschap en zit zelf beter in je vel. De rust en harmonie in het gezin komt weer terug. Dit resulteert in een gelukkig kind en een gelukkige ouder!

Ben jij er klaar voor?

Jij hebt dus zelf de sleutel in handen om de relatie met jouw kind te verbeteren. Het is cliché maar de tijd gaat zo snel. Voordat je het weet is je kind groot, hoe wil jij terug kijken op deze bijzondere tijd? Wil jij de moeder zijn die je wilt zijn en volop genieten van het ouderschap? Kies dan voor een ouder-kind spiegelcoach sessie zodat de rust in jezelf, bij je kind en in het gezin weer terug komt. Een cadeautje voor jezelf en je kind!

Praktische informatie:

Een waardevolle investering in jezelf en je kind!

Een  (online) coachsessie duurt +/- 120 minuten (kan zowel in mijn praktijk als online)

Investering: EUR 197,- incl btw.

Wie ben ik

Ik ben Leonie, 37 jaar en getrouwd met Mark en moeder van Floyd (7) en Ella (2). Toen mijn man in 2013 een ongeluk kreeg tijdens zijn werk als motoragent stond mijn leven op zijn kop. Sindsdien ben ik naast moeder tevens mantelzorger want hij heeft o.a Niet Aangeboren Hersenletsel eraan overgehouden. Floyd kwam na 27 weken zwangerschap plots op de wereld en liepen de dingen weer anders dan verwacht in mijn leven. Het ongeluk en de vroeggeboorte leverde mij zoveel stress op dat ik in een burn-out terecht kwam. Ik was moe, voelde mij niet gelukkig en ik kon niet genieten van het moederschap want, was dit het nou? Een moment op mijn werk deed mij beseffen dat dit leven niet is wat ik wil en vanaf dat moment heb ik besloten dat ik geen stress meer wil ervaren in mijn leven en dat ik voluit wil genieten van het moederschap. Hoe ik dat ging bereiken wist ik nog niet maar ik geloof er wel in: 'waar een wil is, is een weg'

Ik ben mij gaan verdiepen in de relatie tussen ouder en kind en kwam tot de conclusie dat het belangrijkste is om jezelf als ouder je zo goed mogelijk te voelen. Zit je even niet lekker in je vel, dan voelt jouw kind dat en heeft het direct een negatief effect op jullie relatie. De relatie met mezelf, partner en kinderen zijn mij zo waardevol dat ik er alles aan doe om deze goed te houden. Ik kwam erachter dat het ouderschap helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en prima vanuit rust en ontspanning kan. Je moet alleen gaan zien hoe jij dat kunt bereiken, met alle liefde help ik daar andere ouders bij want ik gun iedereen dat ze NU genieten en later fijn kunnen terugkijken op deze 'tropenjaren'. 

IMG-20220903-WA0012.jpg

Femke

De spiegelcoachsessie heeft echt gezorgd voor een doorbraak bij mij en mijn zoon. Hij schopt en slaat niet meer en luistert ineens naar me. Het is bijna een wonder maar ik ben hier zo blij mee, onze relatie is echt veel beter. 

Ashley

Ik dacht dat ik het niet goed deed als moeder want, alles wat ik probeerde werkte niet. Leonie heeft mij laten inzien dat ik zelf de tools in handen heb om te genieten van het moederschap. Ik voel mij veel rustiger doordat alles veel gemakkelijker gaat. 

Bas

Ik was altijd moe als ik thuis kom van mijn werk en merkte dat ik prikkelbaar was en weinig kon hebben van de kinderen. Nu heb ik meer energie en is het weer een stuk gezelliger in huis. 

Wat anderen zeggen....

bottom of page