ontdek je plek sessie.png

Ontdek je plek Coachsessie

Je blijft maar moe, het blijft een chaos in je hoofd, je blijft maar druk, je blijft maar twijfelen, je kinderen blijven maar zeuren of het loopt steeds niet lekker in je relatie of gezin...


Je hebt al van alles geprobeerd, maar steeds verandert er niets. Ja misschien heel even maar daarna gaat het allemaal weer als voorheen. Je zit vast in een cirkel, een patroon waar je niet uit lijkt te komen. Je zit vast. Soms moet het onbewuste zichtbaar worden. Pas dan zie je de daadwerkelijke oorzaak en doen zich mogelijkheden voor om het te veranderen. Die mogelijkheden zie je na een Ontdek je plek coachsessie

 

De Ontdek je plek coachsessie is geschikt als je:

- wil weten waarom je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt;

- wilt weten hoe jij uit de 'overleef-modus' kunt stappen;

- een belangrijke keuze moet maken, maar je niet weet welke;

- Wilt weten hoe jij het leven kunt creëren waar je wel gelukkig van wordt

 

Speciale kennismakingsprijs

Ik wil je graag laten kennismaken met mij en mijn coaching. Daarom bied ik deze sessie aan voor een gereduceerd tarief van €150 ,-. De Ontdek je plek coachsessie duurt 1,5 uur en geeft jou inzicht, je weet wat je te doen staat. We gaan samen - 1-op 1 - kijken naar jouw situatie, zodat de rust en harmonie terug kan keren. Na deze sessie vallen alle puzzel stukjes op zijn plek en kan jij weer verder.

De Ontdek je plek coachsessie geeft jou direct rust doordat je eindelijk ziet waarom dingen gaan zoals ze gaan.

Waarom gebeurd dit steeds? Waarom doe ik zo? Waarom ben ik zo moe? Waarom loopt mijn relatie niet goed?  Waarom kan ik geen rust vinden? Dit zijn zomaar wat vragen die na de Ontdek Je Plek sessie beantwoordt kunnen worden. 

Puntjes op de i

Na de ontdek je plek sessie weet jij wat je moet doen voor meer rust en geluk in jouw leven. Om ervoor te zorgen dat jou dit ook gaat lukken krijg jij een extra GRATIS Telefonische Coach call. Tijdens dit gesprek kan jij al jouw vragen stellen en krijg je extra tips. Zo ben jij verzekert dat het jou ook echt zelf gaat lukken.

Testimonials Ontdek je plek coachsessie

Je zult verstelt staan van wat je meemaakt. Mensen die deze sessie hebben gedaan zeggen ook dat je het écht zelf moet ervaren.
 

Deze mensen gingen je voor, lees hun ervaringen:

testimonial poppetje 4.jpg

Miranda (40)

Ondernemer en moeder

Ik voelde mij al een tijdje niet goed in mijn vel en wist niet waardoor dit kwam de ontdek je plek sessie gaf mij direct helderheid.In het begin vond ik het best spannend omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Maar op het moment dat we met de poppetjes bezig gingen was het ineens heel rustgevend. Sommige momenten waren ook wel confronterend maar dat gaf mij juist de eye-openers en openingen om er verder iets mee te kunnen doen. Het is heel bijzonder om mee te maken en lastig uit te leggen wat het met je doet, je moet het echt zelf ervaren. Het gaf mij rust, ruimte en vrijheid. 

foto thamar.jpg

Thamar (35)

begeleider/coach en moeder

Ik heb een 'herondek je plek sessie' gedaan bij Leonie. Dat gaf nieuwe inzichten en de poppetjes maken het heel visueel. Leonie vraagt goed door, waardoor de kern al snel helder werd. Daarnaast is Leonie een rustig en vriendelijk persoon, waardoor er een prettige sfeer werd gecreëerd. 

testimonial poppetje 5.jpg

Janine (36)

Projectondersteuner en moeder

''Wow, wat bijzonder wat hier gebeurt, ik zie het ineens. Ik heb hier jarenlang ook met hulp aan gewerkt maar dit hebben ze me nooit vertelt… Echt een eye-opener!Erg leuk om op zo'n manier met jezelf bezig te zijn, ik hoef geen hele levensverhalen te vertellen en de oplossing staat gelijk op tafel. Een aanrader voor iedereen''.