IMG_0465.jpg

Begrip, herkenning en tegelijk leren hoe jij jouw leven met jouw partner met NAH weer op de rit krijgt

Je vind het in de NAH Partner Community

 

'' Ik voel mij best eenzaam en onbegrepen, hoe doen anderen met een partner met NAH dat toch?''

 

Hoe ga ik dit allemaal doen? Doe ik het wel goed?

Als je partner NAH krijgt komt er veel op je af, ineens heb je allemaal vraagstukken waar jij eerder nooit over hoefde na te denken. Zo heb jij ineens contact met allerlei zorginstanties en moet je van allerlei praktische zaken ineens zelf regelen zoals de financiën en huishoudelijke klussen en misschien loopt er nog wel een letselschade waar je enorm stress van krijgt. Dingen waar je eigenlijk geen zin en tijd voor hebt maar wel moeten gebeuren. En daarnaast heb jij ook nog jouw eigen leven en de zorg voor jouw gezin.

 

In de NAH Partner Community kan jij al jouw praktische vragen stellen aan lotgenoten. Hoe doen zij dat toch allemaal? Veel lotgenoten worstelen met hetzelfde als jij. Hoe zorg jij goed voor jezelf en de rest van je gezin? Hoe ga je om met het onbegrip van de buitenwereld? Hoe ga je om met alle veranderingen van je partner? Hoe houd je je relatie leuk? Dit zijn zomaar wat vragen die in deze community uitgebreid aan bod komen.  

In deze community ga je niet alleen handvaten krijgen van mij als coach maar ook van diverse experts en lotgenoten. Wij begrijpen jou, je staat er niet alleen voor! 

famiilie04082020.jpg

'' Samen is alles leuker en gemakkelijker, je staat er niet alleen voor......''

In de besloten community: Een partner met NAH krijg jij:

  • Begrip en Erkenning

Deel jouw ervaringen met iemand die naar jou luistert en écht begrijpt

  • Leren omgaan met jouw partner met NAH

Hoe werkt dat toch in dat NAH brein en hoe kan jij daar het beste mee omgaan? Leer van lotgenoten en experts.

  • Motivatie en inspiratie

Samen houden wij elkaar op de been en slaan we ons door moeilijke periodes, waar jij door alle hulp en inspiratie van lotgenoten en mij als coach en de experts rust gaat vinden in jezelf en de NAH situatie. Er is zelfs een mogelijkheid om een buddy te krijgen zodat, jij op jouw voorwaarden met iemand wat meer persoonlijk contact hebt. Je kan deze bijv. altijd whats-appen als je het moeilijk hebt of als je successen wilt delen. Jouw buddy is ook een lid van de NAH partner community.  

  • Ontspanning

Regelmatig gaan we samen op diverse manieren ontspannen. Even los van alle mantelzorgtaken en gezellig samen zijn met elkaar.

Dit zal online plaatsvinden, er zijn zelfs al leuke vriendschappen ontstaan!

Wat je allemaal krijgt als je lid bent van de NAH Partner Community
 

NAH Partner Café

Klets uurtjes middels online live contact met lotgenoten. Ervaringen en tips delen met lotgenoten om elkaar te steunen, motiveren en inspireren. Je kan hier al jouw vragen stellen en als coach zal ik jou nog extra eye- openers geven.

Forum

Een plek waar jij altijd in een veilige en vertrouwde setting met lotgenoten over diverse thema's praat en op elk moment jouw vraag kunt stellen

Buddy

Een mogelijkheid om je te koppelen aan een lotgenoot, om lief en leed mee te delen. Jouw buddy is ook een lid van de community en zal jou waarschijnlijk beter begrijpen dan anderen. 

Masterclasses

Elke maand doe jij verdiepende inzichten op tijdens een online masterclass met een actueel thema. Zo krijg jij nog meer handvatten om met jouw partner met NAH om te gaan en lekker in je vel te zitten.

Gastlessen

Diverse experts vullen het programma aan met specifieke kennis en ervaring 

Live Events

Minimaal 2 keer per jaar zal er een lotgenoten wandeling plaatsvinden waarbij jij je kunt aansluiten. Tevens krijg je als lid korting op Live events waar je lotgenoten echt gaat ontmoeten. .

Tijdelijke bonus:

Gedurende jouw lidmaatschap van de NAH Partner Community heb jij de mogelijkheid om één keer een GRATIS coach call van 45 minuten te krijgen (t.w.v. EUR 125,-). Hierin krijg jij net even het inzicht wat jij nodig hebt om weer een persoonlijke positieve boost te krijgen om weer lekker in je vel te zitten en beter met jouw partner met NAH om te gaan.

Wil jij dit gesprek inplannen? Neem dan even contact op. 

Thema's

De thema's worden bepaald aan de hand van de behoefte van de leden. Thema's die aan bod kunnen komen zijn o.a NAH en je relatie, onbegrip, in balans blijven, self-care, NAH en kinderen opvoedingsissues

NAH Partner Community 

Lidmaatschap

niet-goed-geld-terug-garantie-300x202.png

Niet goed? Geld terug garantie

Je krijgt 14 dagen de tijd om te kijken of je je thuis voelt bij deze community. En anders hoef je alleen maar een mailtje te sturen en krijg je je geld zonder gedoe terug. Betaling verloopt makkelijk per automatische incasso en is per maand of per jaar ook eenvoudig per mail opzegbaar.

€29,-/per maand

(kies je voor een lidmaatschap van een jaar,

dan krijg je 2 maanden gratis)

* De NAH Partner Community is een lidmaatschap die je maandelijks of per jaar betaalt. Kies je voor een jaar, krijg je twee maanden gratis. De eerste betaling gaat via IDEAL daarna automatisch.

 

* Je kunt na elka maand of jaar afhankelijk wat je kiest opzeggen als de community voor jou geen meerwaarde meer heeft. Twijfel je nog? Probeer het gewoon uit en bevalt het niet dan krijg je na 14 dagen zonder gedoe je geld terug met de niet goed geld terug garantie. 

* Je betaalt gedurende jouw lidmaatschap steeds dezelfde prijs. Prijsverhogingen gelden niet voor bestaande members, maar alleen voor nieuwe members. 1 Januari gaat de prijs omhoog, het loont dus om nu direct  lid te worden

* Je kunt na opzegging altijd opnieuw lid worden maar, dan geldt de dan geldende prijs.

vinkje check.png
vinkje check.png
vinkje check.png
vinkje check.png

De NAH Partner Community is geschikt voor jou als jij........

Inmiddels besloten hebt om ondanks de NAH van jouw partner wilt genieten van het leven

Je op dit moment nog niet weet hoe je dit wilt bereiken maar wel open staat voor zelfreflectie en feedback en tips van lotgenoten

Houd van gezelligheid en jezelf durft open te stellen zodat jij zowel in de community wat komt halen als ook wat brengt voor anderen. Zo leren we van elkaar. 

 

Je van nature iemand bent die positief is ingesteld en houd niet van klagen, je wilt graag vooruit en gaat door tot jij tevreden bent.  

Twijfel je nog?

Geeft helemaal niets................

Ik weet dat het spannend kan zijn en dat je het gevoel hebt dat je er aan vast zit. Daarom kan jij 14 dagen een kijkje nemen in de community en een bijeenkomst bijwonen. Als je het niks vindt, kan je kosteloos opzeggen en krijg jij je geld terug. . 

Jij bepaald dus zelf hoe lang jij wilt werken aan jouw relatie met jouw partner met NAH en in contact wilt blijven met lotgenoten. 

Eén ding is duidelijk: je bent niet tevreden hoe het nu gaat en je wilt verandering. Als je nu niks doet, gebeurt er ook niks.

Eén inzicht van een lotgenoot of expert kan al een wereld van verschil voor je zijn. Je hebt dus niks te verliezen!

Over mij

Zelf heb ik ook een partner met NAH en ik weet dus hoe het voor jou is en waar jij allemaal tegenaan loopt. Al ben je nog zo sterk en doe je nog zo hard je best, het is niet makkelijk om de draad weer op te pakken

Ik heb destijds een groep gelijkgestemden om mij heen gemist. Ook vond ik in de reguliere hulpverlening niet de handvaten die ik zocht om beter om te gaan met de NAH situatie. Inmiddels heb ik zelf heel veel aan coaching en opleidingen gedaan en dankbaar ben ik dat ik nu naast ervaringsdeskundige ook als gecertificeerd intuïtief coach lotgenoten mag helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Misschien heeft niet iedereen coaching nodig maar, iedereen kan wel  kennis en praktische hulpmiddelen gebruiken om de draad weer op te pakken en ondanks de NAH van jouw partner toch te kunnen genieten van jouw eigen leven. 

Het is mijn missie om het leven van mensen met een partner draaglijker te maken zodat zij weer liefde, vrijheid en geluk ervaren en weer genieten van hun leven. 

In de community: Een partner met NAH gaan wij dit samen doen!

IMG_0322.jpg

'' Dat het leven zomaar ineens er heel anders uit kunt zien hebben we allemaal ervaren.
Het leven is veel te mooi, haal er alles uit wat er in zit en geniet NU.''

Veelgestelde vragen

Wat houd een besloten community in?


In de besloten community hebben alleen lotgenoten toegang. Dat is dan ook de kracht van de community. Het is niet voor iedereen toegankelijk. Je trekt een tijd op met een groep gelijkgestemden in een veilige en vertrouwde setting. Ik heb zelfs gezien dat er vriendschappen uit ontstaan. Vanuit de community zullen er NAH-partner Cafe's worden georganiseerd waar jij al jouw vragen kunt stellen aan lotgenoten. Elkaar inspireren en motiveren en met mijn kijk als ervaringsdeskundige en professioneel coach zul je net even wat meer inzichten krijgen. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning en worden er diverse online activiteiten georganiseerd. In het andere deel is een forum waar je mee kan praten over de oefeningen, thema’s, tips geven en vragen, net waar behoefte aan is.
Voor wie is deze community geschikt?


Deze community is voor positief ingestelde lotgenoten die geloven dat het mogelijk is om naast de NAH van hun partner te genieten van hun leven. Deze groep is niet bedoeld als 'klaag' groep. Je kan wel jouw verhaal en ei kwijt bij lotgenoten maar dit doe jij omdat je ook echt wil leren zodat de dingen gaan zoals jij wilt dat ze gaan. Je staat ook open voor feedback van anderen zodat jij ook echt handvaten krijgt van zowel lotgenoten als experts.
Kan ik op elk moment opzeggen? En hoe doe ik dat?


Je kunt je lidmaatschap opzeggen op elk gewenst moment. Dat doe je door uiterlijk 10 dagen voor de datum verlenging of incassodatum (kijk even goed op jouw afschrift wanneer dit voor jou is) een mailtje te sturen naar info@coachpraktijkleonie.nl. Na opzegging stopt jouw lidmaatschap automatisch aan het einde van de looptijd (maand of jaar). Indien je niet 10 dagen voor verlenging afmeld, is er een kans dat er alsnog wordt afgeschreven aangezien alles automatisch gaat.
Ik ben al lid van een andere community, is deze dan wel interessant voor mij?


Super leuk en goed van je dat je al lid bent van een andere community, vaak vullen deze elkaar juist aan. Maar is dit ook een community waar jij echt handvaten krijgt om te leren omgaan met jouw partner met NAH? Lucky you! Zo niet, sluit gerust aan bij deze community zodat, jij leert omgaan met voor jou lastige situaties zodat jij weer rust ervaart en geniet van het leven. Je kan net zo lang blijven als je wilt zodat je ook echt een band met lotgenoten opbouwt en jij niet hoeft te worstelen met dingen waar je mee zit.
Wanneer kan ik starten?


Je kan elk moment starten. Zodra je je hebt opgegeven en betaalt, krijg je direct een mail met toegang gegevens. Check je mailbox en eventueel je spambox. Dit is een geautomatiseerd proces om te zorgen dat je direct toegang hebt. Mocht het zo zijn dat je na een dag nog geen gegevens hebt ontvangen, stuur mij dan een mail naar info@coachpraktijkleonie.nl. Dan ga ik kijken wat er aan de hand is.
Ik heb het al zo druk, hoeveel tijd kost het?


Ja, je leven met een partner met NAH is druk maar jij hebt ook ontspanning nodig. Deze community is voor jou een stok achter de deur om dit op een leuke manier te krijgen want, ontspannen doen we samen op diverse leuke manieren. Het delen van ervaringen met andere lotgenoten en de tips van mij als coach en de experts zijn goud waard. Ze gaan er uiteindelijk voor zorgen dat jij zelfs meer tijd en ruimte voor jezelf krijgt. Dat wil jij toch ook? Enige wat jij hoeft te doen is minimaal 1,5 uur per maand tijd te maken voor een bijeenkomst of activiteit. Tijd=prioriteit. Vind jij het echt belangrijk om NU rust te ervaren er weer te genieten? Dan moet je daar NU tijd voor maken het gaat niet vanzelf. Er is altijd wel een excuus om het niet te doen. Waar een wil is, is een weg dus ga ervoor, het geeft je juist de extra tijd en ruimte uiteindelijk die jij nodig hebt. Wat ga je straks met al die extra me-time doen?
Wanneer zijn de bijeenkomsten/activiteiten?


Deze staan niet vast en worden op diverse avonden gepland, zodat er zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Zodra jij jou hebt aangemeld ontvang je een mail met de tot nu toe geplande bijeenkomsten. Er zullen opnames gedeeld worden zodat jij eventueel altijd een terug kunt kijken wanneer het voor jou het beste uit komt. En kan je er niet bij zijn en heb je op dat moment een vraag? Je kan deze voor die tijd stellen zodat deze beantwoordt wordt en jij jouw antwoord later terug kunt kijken. Het is dus niet erg als je een keertje niet kunt. Je krijgt sowieso 24/7 toegang tot het forum waarin je contact kunt zoeken met andere leden van de community of een vraag kunt stellen. Ik kijk dagelijks in deze community en geef altijd antwoord.
Waar zit ik aan 'vast' bij het lidmaatschap?


Als je besluit om in de community te stappen, zit je nergens aan vast. Je kunt zelf kosteloos anulleren binnen 14 dagen als het niet bevalt met de niet goed geld terug garantie. Ik vind het wel belangrijk dat jij er echt voor gaat en dat we een club krijgen waar je veilig in voelt en een band kunt opbouwen met gelijkgestemden. Je zult veel nieuwe mensen leren kennen en heel veel inzichten krijgen die je moet verwerken en gaan toepassen in jouw dagelijks leven. Dat heeft natuurlijk tijd nodig, daarom krijg je korting als je kiest om je een jaar aan te sluiten bij de NAH partner community, je krijgt dan twee maanden gratis. Na dat jaar kan je ook gerust opzeggen.
Hoe werkt de niet goed-geld terug garantie?


Na aanmelding krijg je een mail met gegevens voor toegang tot de besloten community en de online bijeenkomsten. Je krijgt 14 dagen de tijd om te ervaren of jij je thuisvoelt bij deze community. Zo niet, dan stuur je mij een mailtje en krijg je zonder discussie je geld teruggestort. Voor mij is het wel belangrijk om te weten wat de reden van je uitschrijving is. Hier leer ik weer van.
Staat jouw vraag hier niet tussen? Twijfel je nog of wil je nog iets weten?


Neem dan gerust contact met mij op via info@coachpraktijkleonie.nl