Begrip, herkenning en tegelijk leren hoe jij jouw leven met jouw partner met NAH weer op de rit krijgt

Wordt lid van de community: Een partner met NAH


 

'' Ik voel mij best eenzaam en onbegrepen, hoe doen anderen met een partner met NAH dat toch?''

 

Hoe ga ik dit allemaal doen? Doe ik het wel goed?

Als je partner NAH krijgt komt er veel op je af, ineens heb je allemaal vraagstukken waar jij eerder nooit over hoefde na te denken. Zo heb jij ineens contact met allerlei zorginstanties en moet je van allerlei praktische zaken ineens zelf regelen zoals de financiën en huishoudelijke klussen en misschien loopt er nog wel een letselschade waar je enorm stress van krijgt. Dingen waar je eigenlijk geen zin en tijd voor hebt maar wel moeten gebeuren. En daarnaast heb jij ook nog jouw eigen leven en de zorg voor jouw gezin.

 

In de community: Een partner met NAH kan jij al jouw praktische vragen stellen aan lotgenoten. Hoe doen zij dat toch allemaal? Veel lotgenoten worstelen met hetzelfde als jij. Hoe zorg jij goed voor jezelf en de rest van je gezin? Hoe ga je om met het onbegrip van de buitenwereld? Hoe ga je om met alle veranderingen van je partner? Hoe houd je je relatie leuk? Dit zijn zomaar wat vragen die in deze community uitgebreid aan bod komen.  

In deze community ga je niet alleen handvaten krijgen van mij als coach maar ook van diverse experts en lotgenoten. Wij begrijpen jou, je staat er niet alleen voor! 

famiilie04082020.jpg
Foto%2017-02-19%2012%2029%2002%20bijgewe

 

Jouw leven weer op de rit

Als je partner NAH krijgt  staat jouw leven ineens op zijn kop, je bent intens verdrietig en mist jouw oude partner en de dingen die je samen deed. En tegelijkertijd probeer jij positief te blijven en de draad weer op te pakken. Jij wilt weer....

 

 • Rust in jezelf en grip op de NAH situatie
   

 • Leren hoe jij 'alle ballen hoog' kunt houden zonder er zelf aan onderdoor te gaan
   

 • Je dagelijks leven weer onder controle
   

 • Genieten van jouw eigen leven

'' Samen is alles leuker en gemakkelijker, je staat er niet alleen voor......''

In de besloten community: Een partner met NAH krijg jij:

 • Begrip en Erkenning

Deel jouw ervaringen met iemand die naar jou luistert en écht begrijpt

 • Leren omgaan met jouw partner met NAH

Hoe werkt dat toch in dat NAH brein en hoe kan jij daar het beste mee omgaan? Leer van lotgenoten en experts.

 • Motivatie en inspiratie

Samen houden wij elkaar op de been en slaan we ons door moeilijke periodes, waar jij door alle hulp en inspiratie van lotgenoten en mij als coach en de experts rust gaat vinden in jezelf en de NAH situatie. Er is zelfs een mogelijkheid om een buddy te krijgen zodat, jij altijd bij iemand persoonlijk terecht kan. 

 • Ontspanning

Regelmatig gaan we samen op diverse manieren ontspannen. Even los van alle mantelzorgtaken en gezellig samen zijn met elkaar.

Dit zal online plaatsvinden, er zijn zelfs al leuke vriendschappen ontstaan!

Wat je allemaal krijgt in de community een partner met NAH:
 

NAH- Partner Café

Klets uurtjes middels online live contact met lotgenoten. Ervaringen en tips delen met lotgenoten om elkaar te motiveren en inspireren. Als coach zal ik jou nog extra eye- openers geven.

Workshops/trainingen

Online bijeenkomsten met leuke activiteiten om in een ontspannen setting gezellig samen te zijn en te leren. 

Extra bijeenkomsten en trainingen  van experts voor nog meer handvaten om met jouw partner met NAH om te gaan

Forum

Een plek waar jij in een veilige en vertrouwde setting met lotgenoten over diverse thema's praat en op elk moment jouw vraag kunt stellen

Over mij

Zelf heb ik ook een partner met NAH en ik weet dus hoe het voor jou is en waar jij allemaal tegenaan loopt. Al ben je nog zo sterk en doe je nog zo hard je best, het is niet makkelijk om de draad weer op te pakken

Ik heb destijds een groep gelijkgestemden om mij heen gemist. Ook vond ik in de reguliere hulpverlening niet de handvaten die ik zocht om beter om te gaan met de NAH situatie. Inmiddels heb ik zelf heel veel aan coaching en opleidingen gedaan en dankbaar ben ik dat ik nu naast ervaringsdeskundige ook als gecertificeerd intuïtief coach lotgenoten mag helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Misschien heeft niet iedereen coaching nodig maar, iedereen kan wel  kennis en praktische hulpmiddelen gebruiken om de draad weer op te pakken en ondanks de NAH van jouw partner toch te kunnen genieten van jouw eigen leven. 

Het is mijn missie om het leven van mensen met een partner draaglijker te maken zodat zij weer liefde, vrijheid en geluk ervaren en weer genieten van hun leven. 

In de community: Een partner met NAH gaan wij dit samen doen!

IMG_0322.jpg

'' Dat het leven zomaar ineens er heel anders uit kunt zien hebben we allemaal ervaren.
Het leven is veel te mooi, haal er alles uit wat er in zit en geniet NU.''

Jouw investering:

Krijg jouw leven weer op de rit met de steun van positief ingestelde lotgenoten die ook weer willen genieten van het leven

Pas drie maanden lang direct de aangereikte tools vanuit lotgenoten en experts  toe in jouw eigen dagelijks leven

Kom er gezellig bij! 

Krijg t/m September 2021 toegang tot de NAH Partner Community voor  een eenmalige investering van EUR 97,- NU voor slechts EUR 47,-

Tijdelijke BONUS:

1-1 persoonlijke coachcall van 30 minuten om nog meer persoonlijke inzichten en tips te krijgen. 

Veelgestelde vragen

Wat houd een besloten community in?


In de besloten community hebben alleen lotgenoten toegang. Dat is dan ook de kracht van de community. Het is niet voor iedereen toegankelijk. Je trekt 3 maanden op met een groep gelijkgestemden die al die tijd hetzelfde blijft. Zo creeren we een veilige en vertrouwde setting. Ik heb zelfs gezien dat er vriendschappen uit ontstaan. Vanuit de community zullen er NAH-partner Cafe's worden georganiseerd waar jij al jouw vragen kunt stellen aan lotgenoten. Elkaar inspireren en motiveren en met mijn kijk als ervaringsdeskundige en professioneel coach zul je net even wat meer inzichten krijgen. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning en worden er diverse online activiteiten georganiseerd. In het andere deel is een forum waar je mee kan praten over de oefeningen, thema’s, tips geven en vragen, net waar behoefte aan is.
Voor wie is deze community geschikt?


Deze community is voor positief ingestelde lotgenoten die geloven dat het mogelijk is om naast de NAH van hun partner te genieten van hun leven. Deze groep is niet bedoeld als 'klaag' groep. Je kan wel jouw verhaal en ei kwijt bij lotgenoten maar dit doe jij omdat je ook echt wil leren zodat de dingen gaan zoals jij wilt dat ze gaan. Je staat ook open voor feedback van anderen zodat jij ook echt handvaten krijgt van zowel lotgenoten als experts.
Hoe lang houd ik toegang?


Drie maanden lang krijg jij toegang. In deze drie maanden kunnen er geen nieuwe leden bijkomen zodat, jij echt een (vertrouwens)band creert met andere lotgenoten. En mocht het je zo goed bevallen, kan jij altijd verlengen. Je zit nergens aan vast.
Ik ben al lid van een andere community, is deze dan wel interessant voor mij?


Super leuk en goed van je dat je al lid bent van een andere community, vaak vullen deze elkaar juist aan. Maar is dit ook een community waar jij echt handvaten krijgt om te leren omgaan met jouw partner met NAH? Lucky you! Zo niet, sluit gerust aan bij deze community zodat, jij leert omgaan met voor jou lastige situaties zodat jij weer rust ervaart en geniet van het leven. Je kan net zo lang blijven als je wilt zodat je ook echt een band met lotgenoten opbouwt en jij niet hoeft te worstelen met dingen waar je mee zit.
Wanneer kan ik starten?


De community is niet elk moment toegankelijk omdat we drie maanden werken met eenzelfde groep gelijkgestemden. Zo is er een veilige en vertrouwde setting tussen lotgenoten en bouw je echt een band met elkaar op. Die persoonlijke aandacht en verbinding vind ik echt belangrijk. In juli start de eerste groep voor een speciale introductieprijs. Daarna kan je pas in september aansluiten. Wil je alsnog aansluiten of heb je twijfels of andere vragen? Stuur mij gerust even een email: info@coachpraktijkleonie.nl
Ik heb het al zo druk, hoeveel tijd kost het?


Ja, je leven met een partner met NAH is druk maar jij hebt ook ontspanning nodig. Deze community is voor jou een stok achter de deur om dit op een leuke manier te krijgen want, ontspannen doen we samen op diverse leuke manieren. Het delen van ervaringen met andere lotgenoten en de tips van mij als coach en de experts zijn goud waard. Ze gaan er uiteindelijk voor zorgen dat jij zelfs meer tijd en ruimte voor jezelf krijgt. Dat wil jij toch ook? Enige wat jij hoeft te doen is minimaal 1,5 uur per maand tijd te maken voor een bijeenkomst of activiteit. Tijd=prioriteit. Vind jij het echt belangrijk om NU rust te ervaren er weer te genieten? Dan moet je daar NU tijd voor maken het gaat niet vanzelf. Er is altijd wel een excuus om het niet te doen. Waar een wil is, is een weg dus ga ervoor, het geeft je juist de extra tijd en ruimte uiteindelijk die jij nodig hebt. Wat ga je straks met al die extra me-time doen?
Wanneer zijn de bijeenkomsten/activiteiten?


Deze staan niet vast en worden altijd in overleg gepland zodat, er zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Dus geef vooral jouw voorkeur aan. Er zullen opnames gedeeld worden zodat jij eventueel altijd een terug kunt kijken wanneer het voor jou het beste uit komt. En kan je er niet bij zijn en heb je op dat moment een vraag? Je kan deze voor die tijd stellen zodat deze beantwoordt wordt en jij jouw antwoord later terug kunt kijken. Het is dus niet erg als je een keertje niet kunt.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Twijfel je nog of wil je nog iets weten? Neem dan gerust contact op: info@coachpraktijkleonie.nl