top of page
IMG_0465.jpg

Begrip, herkenning en tegelijk leren hoe jij jouw leven met jouw partner met NAH weer op de rit krijgt

Je vind het in de NAH Partner Community

 

'' Ik voel mij best eenzaam en onbegrepen, hoe doen anderen met een partner met NAH dat toch?''

 

Hoe ga ik dit allemaal doen? Doe ik het wel goed?

Als je partner NAH krijgt komt er veel op je af, ineens heb je allemaal vraagstukken waar jij eerder nooit over hoefde na te denken. Zo heb jij ineens contact met allerlei zorginstanties en moet je van allerlei praktische zaken ineens zelf regelen zoals de financiën en huishoudelijke klussen en misschien loopt er nog wel een letselschade waar je enorm stress van krijgt. Dingen waar je eigenlijk geen zin en tijd voor hebt maar wel moeten gebeuren. En daarnaast heb jij ook nog jouw eigen leven en de zorg voor jouw gezin.

 

In de NAH Partner Community kan jij al jouw praktische vragen stellen aan lotgenoten. Hoe doen zij dat toch allemaal? Veel lotgenoten worstelen met hetzelfde als jij. Hoe zorg jij goed voor jezelf en de rest van je gezin? Hoe ga je om met het onbegrip van de buitenwereld? Hoe ga je om met alle veranderingen van je partner? Hoe houd je je relatie leuk? Dit zijn zomaar wat vragen die in deze community uitgebreid aan bod komen.  

In deze community ga je niet alleen handvaten krijgen van mij als coach maar ook van diverse experts en lotgenoten. Wij begrijpen jou, je staat er niet alleen voor! 

famiilie04082020.jpg

'' Samen is alles leuker en gemakkelijker, je staat er niet alleen voor......''

In de besloten community: Een partner met NAH krijg jij:

  • Begrip en Erkenning

Deel jouw ervaringen met iemand die naar jou luistert en écht begrijpt

  • Leren omgaan met jouw partner met NAH

Hoe werkt dat toch in dat NAH brein en hoe kan jij daar het beste mee omgaan? Leer van lotgenoten en experts.

  • Motivatie en inspiratie

Samen houden wij elkaar op de been en slaan we ons door moeilijke periodes, waar jij door alle hulp en inspiratie van lotgenoten en mij als coach en de experts rust gaat vinden in jezelf en de NAH situatie. Er is zelfs een mogelijkheid om een buddy te krijgen zodat, jij op jouw voorwaarden met iemand wat meer persoonlijk contact hebt. Je kan deze bijv. altijd whats-appen als je het moeilijk hebt of als je successen wilt delen. Jouw buddy is ook een lid van de NAH partner community.  

  • Ontspanning

Regelmatig gaan we samen op diverse manieren ontspannen. Even los van alle mantelzorgtaken en gezellig samen zijn met elkaar.

Dit zal online plaatsvinden, er zijn zelfs al leuke vriendschappen ontstaan!

Wat je allemaal krijgt als je lid bent van de NAH Partner Community
 

NAH Partner Café

Klets uurtjes middels online live contact met lotgenoten. Ervaringen en tips delen met lotgenoten om elkaar te steunen, motiveren en inspireren. Je kan hier al jouw vragen stellen en als coach zal ik jou nog extra eye- openers geven.

Forum

Een plek waar jij altijd in een veilige en vertrouwde setting met lotgenoten over diverse thema's praat en op elk moment jouw vraag kunt stellen

Buddy

Een mogelijkheid om je te koppelen aan een lotgenoot, om lief en leed mee te delen. Jouw buddy is ook een lid van de community en zal jou waarschijnlijk beter begrijpen dan anderen. 

Masterclasses

Elke maand doe jij verdiepende inzichten op tijdens een online masterclass met een actueel thema. Zo krijg jij nog meer handvatten om met jouw partner met NAH om te gaan en lekker in je vel te zitten.

Gastlessen

Diverse experts vullen het programma aan met specifieke kennis en ervaring 

Live Events

Minimaal 2 keer per jaar zal er een lotgenoten wandeling plaatsvinden waarbij jij je kunt aansluiten. Tevens krijg je als lid korting op Live events waar je lotgenoten echt gaat ontmoeten. .

Tijdelijke bonus:

Gedurende jouw lidmaatschap van de NAH Partner Community heb jij de mogelijkheid om één keer een GRATIS coach call van 45 minuten te krijgen (t.w.v. EUR 125,-). Hierin krijg jij net even het inzicht wat jij nodig hebt om weer een persoonlijke positieve boost te krijgen om weer lekker in je vel te zitten en beter met jouw partner met NAH om te gaan.

Wil jij dit gesprek inplannen? Neem dan even contact op. 

Thema's

De thema's worden bepaald aan de hand van de behoefte van de leden. Thema's die aan bod kunnen komen zijn o.a NAH en je relatie, onbegrip, in balans blijven, self-care, NAH en kinderen opvoedingsissues

NAH Partner Community 

Lidmaatschap

niet-goed-geld-terug-garantie-300x202.png

Niet goed? Geld terug garantie

Je krijgt 14 dagen de tijd om te kijken of je je thuis voelt bij deze community. En anders hoef je alleen maar een mailtje te sturen en krijg je je geld zonder gedoe terug. Betaling verloopt makkelijk per automatische incasso en is per maand of per jaar ook eenvoudig per mail opzegbaar.

€29,-/per maand

(kies je voor een lidmaatschap van een jaar,

dan krijg je 2 maanden gratis)

* De NAH Partner Community is een lidmaatschap die je maandelijks of per jaar betaalt. Kies je voor een jaar, krijg je twee maanden gratis. De eerste betaling gaat via IDEAL daarna automatisch.

 

* Je kunt na elka maand of jaar afhankelijk wat je kiest opzeggen als de community voor jou geen meerwaarde meer heeft. Twijfel je nog? Probeer het gewoon uit en bevalt het niet dan krijg je na 14 dagen zonder gedoe je geld terug met de niet goed geld terug garantie. 

* Je betaalt gedurende jouw lidmaatschap steeds dezelfde prijs. Prijsverhogingen gelden niet voor bestaande members, maar alleen voor nieuwe members. 1 Januari gaat de prijs omhoog, het loont dus om nu direct  lid te worden

* Je kunt na opzegging altijd opnieuw lid worden maar, dan geldt de dan geldende prijs.

vinkje check.png
vinkje check.png
vinkje check.png
vinkje check.png

De NAH Partner Community is geschikt voor jou als jij........

Inmiddels besloten hebt om ondanks de NAH van jouw partner wilt genieten van het leven

Je op dit moment nog niet weet hoe je dit wilt bereiken maar wel open staat voor zelfreflectie en feedback en tips van lotgenoten

Houd van gezelligheid en jezelf durft open te stellen zodat jij zowel in de community wat komt halen als ook wat brengt voor anderen. Zo leren we van elkaar. 

 

Je van nature iemand bent die positief is ingesteld en houd niet van klagen, je wilt graag vooruit en gaat door tot jij tevreden bent.  

Twijfel je nog?

Geeft helemaal niets................

Ik weet dat het spannend kan zijn en dat je het gevoel hebt dat je er aan vast zit. Daarom kan jij 14 dagen een kijkje nemen in de community en een bijeenkomst bijwonen. Als je het niks vindt, kan je kosteloos opzeggen en krijg jij je geld terug. . 

Jij bepaald dus zelf hoe lang jij wilt werken aan jouw relatie met jouw partner met NAH en in contact wilt blijven met lotgenoten. 

Eén ding is duidelijk: je bent niet tevreden hoe het nu gaat en je wilt verandering. Als je nu niks doet, gebeurt er ook niks.

Eén inzicht van een lotgenoot of expert kan al een wereld van verschil voor je zijn. Je hebt dus niks te verliezen!

Over mij

Zelf heb ik ook een partner met NAH en ik weet dus hoe het voor jou is en waar jij allemaal tegenaan loopt. Al ben je nog zo sterk en doe je nog zo hard je best, het is niet makkelijk om de draad weer op te pakken

Ik heb destijds een groep gelijkgestemden om mij heen gemist. Ook vond ik in de reguliere hulpverlening niet de handvaten die ik zocht om beter om te gaan met de NAH situatie. Inmiddels heb ik zelf heel veel aan coaching en opleidingen gedaan en dankbaar ben ik dat ik nu naast ervaringsdeskundige ook als gecertificeerd intuïtief coach lotgenoten mag helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Misschien heeft niet iedereen coaching nodig maar, iedereen kan wel  kennis en praktische hulpmiddelen gebruiken om de draad weer op te pakken en ondanks de NAH van jouw partner toch te kunnen genieten van jouw eigen leven. 

Het is mijn missie om het leven van mensen met een partner draaglijker te maken zodat zij weer liefde, vrijheid en geluk ervaren en weer genieten van hun leven. 

In de community: Een partner met NAH gaan wij dit samen doen!

IMG_0322.jpg

'' Dat het leven zomaar ineens er heel anders uit kunt zien hebben we allemaal ervaren.
Het leven is veel te mooi, haal er alles uit wat er in zit en geniet NU.''

bottom of page