Online NAH-Partner Cafe : NAH in het gezin

Hoe doen andere ouders dat toch?

Als jouw partner NAH krijgt gaat het er toch even anders aan toe dan in een 'normaal' gezin. Er komt veel meer op jouw schouders, zoals bijvoorbeeld de zorg van de kinderen. De NAH van je partner is altijd aanwezig en je moet er dan ook de hele dag rekening mee houden. Dit is vaak erg vermoeiend en ondertussen probeer je zoveel mogelijk van je gezin te genieten. Dat lukt helaas niet altijd. Je vraagt wel eens aan je vrienden hoe zij dat toch doen? Ja, ik ben ook wel eens moe of mijn vriend heeft ook wel eens een kort lontje...krijg je dan als antwoord. Je probeert voor de zoveelste keer uit te leggen dat het met iemand met NAH toch echt anders aan toe gaat in je gezin, steeds krijg jij het gevoel dat ze jou  niet helemaal begrijpen.

Hoe doen andere vaders en moeders dat, goed voor zichzelf zorgen en ondertussen ook genieten van hun gezin?

Ik weet hoe jij je voelt, ik heb zelf een partner met NAH en twee jonge kinderen. Ik gun het jou om een relaxte ouder te zijn die met gemak 'alle ballen hoog' kan houden en intens geniet van het ouderschap. Ik wil daarom iets doen, speciaal voor jou!

 

Ik kan mij namelijk voorstellen dat jij tegen dingen aan loopt bij jezelf en in je gezin. Dingen die je graag met gelijkgestemden wilt bespreken omdat die jou echt begrijpen. Ik organiseer daarom elke maand een GRATIS online NAH-Partner café. Hier kan je delen, luisteren, ontmoeten, inspireren en adviseren. Je kan een vraag of situatie inbrengen maar dat hoeft niet.  Er heerst een open en positieve sfeer, waarin we elkaar inspireren en helpen te groeien. 

Wil je eens een keer aansluiten bij het NAH-Partner Café? Elke maand organiseer ik een Online lotgenoten bijeenkomst., speciaal en alleen voor mensen met een partner met NAH en thuiswonende kinderen. Je hoeft er dus de deur niet voor uit maar, hebt wel het warme en fijne gevoel van gelijkgestemden om je heen. Samen helpen we elkaar er het beste van te maken!

Als je via de knop hieronder jouw gegevens achterlaat, krijg jij de uitnodigingen van de volgende NAH-Partner Café. In het voorjaar zullen er ook LIVE evenementen plaats gaan vinden. Zorg dat je niks mist, er is beperkt plek.

Zie ik je binnenkort in het NAH-Partner Café? 

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *