Mijn werkwijze

''Als intuïtief coach zorg ik ervoor dat er nu écht eens iets veranderd in jouw leven zodat jij  het leven leeft zoals je zou willen.

 

Als gecertificeerd intuïtief coach onderscheid ik mijzelf van 'gewone' coaching. Veel coaches en psychologen werken vanuit ratio, je kent het misschien wel. Iemand vertelt je wat je moet doen, je weet het ook allemaal wel maar het daadwerkelijk doen is niet zo makkelijk. Je ratio houd je ervan vandaan. Je hebt al veel dingen geprobeerd om het te veranderen maar telkens lukt het niet en val je weer in jouw oude patroon. 

Ik probeer het onbewuste in jou bewust te maken zodat jij jouw persoonlijke doelen kan bereiken. Ik loop als het ware mee in jouw ontwikkelproces en samen kijken we hoe we de belemmeringen die we onderweg tegenkomen kunnen wegnemen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en je belemmeringen die ervoor zorgen dat je steeds in hetzelfde patroon terugvalt. Je krijgt rust, meer energie  en je weer echt jezelf kan zijn, kunt genieten van het ouderschap en alle andere leuke dingen in je leven.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het écht werkt en daar zijn niet eens veel coachsessies voor nodig. Je ervaart meer rust, balans en plezier in je leven. Je hebt weer rust  in je hoofd, kan betere keuzes maken die goed voelen voor jou en waar je je niet schuldig over voelt, je wordt weer blij en gelukkig. En het mooiste is, de mensen om je heen, zoals je gezin veranderen vanzelf mee.

Nieuwsgierig wat intuïtieve coaching voor jou kan betekenen? Ik nodig je uit om samen eens te kijken hoe we jouw leven blijvend kunnen veranderen zodat jij ook het leven leeft zoals jij wilt.  Vraag daarom een gratis inspiratiesessie aan.

Er zijn al heel wat personen die de stap tot verandering hebben gezet.  Hieronder lees je enkele ervaringen over de oefeningen die ik tijdens de coachsessies in kan zetten.

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *