top of page

Intuïtieve Massage
 

Van moe, onrustig en niet weten naar rust en inzicht.

Zit jij momenteel in een stressvolle periode, ben je moe of sta je voor een belangrijke keuze en weet jij niet wat je moet doen? Een intuïtieve massage brengt jou de rust in jouw hoofd en lijf terug, je weet precies wat jij nodig hebt om je weer beter te voelen. 

* Rust en ruimte in je hoofd;
 

* Gemakkelijker keuzes maken;
 

* Zelfbewuster, energieker en lekkerder in je vel

Hoe is het écht met jou?

Het begint allemaal bij stil staan, stil staan bij je lijf. Hoe is het écht met jou? Grote kans dat jouw lichaam en geest niet meer in balans is. Wellicht heb je ook al wel klachten zoals vermoeidheid, spanningen, hoofdpijn of zelfs hartkloppingen. Je kan ze natuurlijk negeren met als gevolg gezondheidsrisico's en relatieproblemen. Je kan ook eens bij deze klachten stil staan. Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen? Deze lichaamssignalen geven jou inzicht hoe jij een leefstijl kan gaan creëren waar jij wel gelukkig van wordt. 

Wat is een intuïtieve massage?

Bij een intuïtieve wordt jij je meer bewust tussen lichaam en geest. Er wordt niet zoals bij de meeste massages gemasseerd volgens een bepaald patroon. Ik voel intuïtief aan wat jij op dat moment nodig hebt.  Hierdoor komt jouw hoofd tot rust en krijg jij weer contact met jouw lijf en intuïtie. Na afloop krijg jij teruggekoppeld wat ik bij jou voelde, zo krijg jij inzichten mee om blijvend te kunnen ontspannen.

 

Een intuïtieve massage geeft jou rust waardoor jij o.a beter grenzen kunt aangeven en makkelijker keuzes kunt maken.  

Losse behandeling van 90 minuten  EUR 100,-.

IMG_9859.jpg

Maak via de chat direct jouw afspraak of neem contact met mij op

testimonial poppetje 6.jpg

H:  Werkende vrouw (41 jaar)

''Toen ik het aanbod van intuïtieve massage zag, voelde ik dat dit precies is wat ik nodig had. In het begin vond ik het best spannend maar Leonie zorgde al snel voor een enorme rust in mij. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Het was heel fijn en heeft mij een belangrijk inzicht opgeleverd. Zeker een aanrader, ik heb direct een volgende afspraak gepland''.

testimonial poppetje 5.jpg

H:  Alleenstaande moeder van 2 kinderen  

''Na een aantal hectische jaren en constante zorg voor mijn kinderen, voelde ik dat het nu eens tijd werd  om meer aandacht aan mijzelf te besteden. De intuïtieve massage past daar goed bij. Het was een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. Na afloop merkte ik al duidelijk verschil. Ik was ontspannen en voelde meer ruimte en ik kon veel beter adem halen. Ik merk dat er echt iets in gang is gezet bij mij. Heel fijn en ik kijk uit naar de volgende massage''.

bottom of page