Vind jij het ook lastig om jezelf staande te houden in deze stressvolle situatie? 

Ben je toe aan rust en meer ruimte voor jezelf? 

In het coachtraject ga jij 'van overleven naar écht leven'. Zodat jij weer de energieke en vrolijke ''Ik''  terug vindt

Herken je dit? 

Je bent druk, ambitieus, zorgzaam en je:

 • Werkt hard om alle 'ballen' zo goed mogelijk in de lucht te houden;
   

 • Bent altijd druk en voelt je opgejaagd of gestrest;
   

 • Voelt je aan het eind van de dag uitgeblust en bent vaak moe
   

 • Hoofd is vol en een chaos;
   

 • Piekert regelmatig en kan moeilijk keuze's maken;
   

 • Agenda zit bomvol en tijd voor jezelf vrij te maken is lastig;
   

 • Herkent jezelf eigenlijk niet meer;
   

 • Relatie met je partner en/of kinderen lopen niet zoals je zou willen

Ja? Je kunt dan twee dingen doen. Je kunt een beetje zo aan blijven modderen totdat het dadelijk (nog meer) ten kostte gaat van je gezondheid of relatie. Dan ben je over een half jaar nog aan het 'overleven'. Of je gaat nu voor rust en vrijheid om zo het leven te creëren waar je wel gelukkig van wordt.  

 

Laat mij je helpen! Het is namelijk niet zo ingewikkeld als je denkt. Je hebt alleen de handvatten nodig die ervoor zorgen dat jij blijvende rust en vrijheid ervaart. 

"Hoe het ergste uit mijn leven mij toch iets moois kon geven"

 

Hi, ik ben Leonie, gecertificeerd intuïtief coach en ervaringsdeskundige. Mijn missie is dat jij ook een ingrijpende gebeurtenis aangrijpt om het leven te leiden waar je wel gelukkig van wordt. Door mijn coaching verdwijnt het gevoel van 'overleven' en vindt jij weer de rust in en regie over jouw leven terug. 

 

Op 20-12-2013 stond mijn leven ineens op zijn kop, toen mijn man tijdens zijn werk als motoragent een dienstongeval kreeg. Sindsdien ben ik niet alleen moeder maar ook mantelzorger van mijn man vanwege zijn beperkingen waaronder hersenletsel. 

Ik was altijd al iemand die altijd druk was, veel moest van mezelf en het liefst zo goed mogelijk. Ik stond altijd voor iedereen klaar, soms ten koste van mezelf,  vond alles prima en wist niet wat ik wilde in mijn leven. Deze manier van leven zette ik voort na het ongeval alleen merkte ik dat op dezelfde manier doorleven mij alleen maar verder ongelukkig maakte. Deze gedachte maakte mij erg onzeker en onrustig. In die periode wilde ik nog sterk zijn en niet aan de buitenwereld laten zien hoe het echt met mij gaat. Laat staan dat ik om hulp zou vragen. Maar ondertussen was ik wel altijd maar moe en onrustig. Ik kon eigenlijk niet meer. Totdat ik ineens letterlijk even werd "stil"gezet. Het was me allemaal teveel, ik had geen energie meer over en kwam in  2016 in een Burn Out. 

Op dat moment zag ik in dat op zo manier doorleven geen zin had, er moest iets veranderen. Maar wat dan? Hoe kreeg ik weer rust in deze stressvolle periode? Na eerst hulp gezocht te hebben bij de reguliere hulpverlening, kwam ik uiteindelijk bij een coach terecht. Deze coach deed echt letterlijk mijn ogen openen en langzaam aan durfde ik mijn masker af te zetten. Door deze coach kreeg ik inzicht waardoor ik altijd maar zo moe was. Ik leerde meer tot mezelf te komen, al snel kreeg ik meer rust in mezelf doordat ik dingen anders ging doen. Zo deed ik bijvoorbeeld dingen die beter bij mij paste, maakte ik bewuste keuzes, kende ik mijn grenzen beter. Ik begon weer meer te leven in plaats van "te overleven" en ik voelde me steeds gelukkiger ondanks alle ellende die we hadden meegemaakt. De ingrijpende gebeurtenis heeft uiteindelijk onze relatie ook sterker gemaakt, terwijl die voor die tijd aan een zijden draadje hing. 


Tijdens mijn coachtraject kwam ik erachter dat ik graag mensen wil helpen en begeleiden, vanuit oprechte belangstelling een liefdevolle verbinding aan wil gaan en mensen te helpen groeien. Ik wist eindelijk mijn passie, ik was zelf ook een coach. Als geen ander weet ik hoe zwaar het is om jezelf staande te houden in een stressvolle situatie. Maar ook weet ik hoe jij 'van overleven naar écht leven' kan gaan zodat jij weer de persoon, partner en/of ouder kan worden die jij wilt zijn!

 • Doelen stellen
  De vraag achter de vraag, waar wil je naartoe en wat houd je tegen? Wat is er nodig om jouw doel te bereiken?

   

 • Zelfinzicht
  We ontdekken wie je echt bent, je leuke en je minder leuke kanten. Je leert wat voor invloed deze kanten op jouw leven hebben en hoe je zelf de regie hierover krijgt zodat een situatie gaat waar jij je goed bij voelt.  Waar wil je naartoe en wat houd je tegen? 

   

 • Inzicht in je familiesysteem
  Wat maakt dat je bent wie je bent? We ontdekken patronen en overtuigingen die in jouw leven zijn ontstaan en kijken hoe deze doorwerken op jouw huidige leven. 

   

 • (Her)ontdek je plek in het gezin
  Hoe sta jij t.o.v de rest van je gezin? Is dit de juiste plek voor jou en de rest van je familie? We gaan samen kijken wat er nodig is om jouw rol in het gezin zo fijn en goed mogelijk te vervullen
   

 • Rust
  We ontdekken waarom jij niet de rust kan vinden in jezelf en wat je nodig hebt om deze wel te ervaren. We gaan deze rust tijdens de coachsessies opzoeken. Indien wenselijk kunnen we hierbij ook gebruik maken van de natuur door een wandelcoachsessie in het bos. 

   

 • Hoofd v.s hart
  Wat gaat er allemaal in je hoofd om en wat heeft je hart je te vertellen? Je leert hoe je de stem in je hoofd kunt laten rusten, zodat  je meer naar de stem van jouw hart kunt luisteren. Je leert ze op een effectieve manier samenwerken zodat jij contact maakt met jouw intuïtie. Rust in je hoofd en keuzes maken die goed voor jou zijn. 
   

 • Relatie met je partner en/of kinderen
  We ontdekken op welke gebieden en hoe het contact tussen je partner en/of kinderen beter kan.

   

 • Nu met GRATIS Begeleiding t.w.v. EUR 249,-
  Tijdens het coachtraject heb jij de mogelijkheid om tussen de coachsessies door contact op te nemen met mij voor hulp. Hierdoor ben ik op voor jou lastige momenten altijd beschikbaar, waardoor jij niet zelf hoeft te worstelen met issues en een nog beter resultaat bereikt.


Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Coaching heeft snel en effectief blijvend resultaat, hierdoor zijn veel werkgevers bereid om kosten voor een coachtraject op zich te nemen. Voor werkgevers gelden dan ook andere tarieven.  Wil jij coaching voor jouw medewerkers of wil je graag dat jouw werkgever bijdraagt aan de kosten van het coachtraject? Informeer naar de mogelijkheden.

Bespaar jezelf tijd, stress en een ongelukkig gevoel en laat mij je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Hulp vragen kan lastig zijn, dat weet ik maar al te goed. We wachten en hopen dat het vanzelf beter gaat. Maar dat is vaak gewoon niet zo. Wil je op deze manier de rest van je leven blijven leven? Als er niks veranderd, wat gaat dat je kosten wat betreft je gezondheid, gezin, relatie, baan?  Gun jij het jezelf om een persoon, partner, ouder, werknemer te zijn zoals jij dat wilt? En gun je dat je gezin, partner en werk?

 

Het kan voor jou een hele stap zijn om een coach in te schakelen en een coachtraject te starten. Wellicht is een gratis inspiratiesessie iets voor jou waarbij ik met jou mee kijk voor een eerste stap naar rust, balans en plezier in je leven. 

 

Of wil je liever direct aan de slag maar niet gelijk een heel coachtraject? Een individuele coachsessie (her)ontdek je plek kan je al veel inzichten en oplossingen geven waarmee je vervolgens in de praktijk mee aan de slag kan. Tijdens de (her)ontdek je plek coachsessie zie je voor jezelf wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken en waardoor dit nu niet lukt. Lijkt dit je wat? klik hier voor meer informatie over de (her)ontdek je plek sessie. 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze

Er zijn al  veel personen geweest die zichzelf dit coachtraject gunde, lees hieronder een aantal  ervaringen:

Herken je dit? 

Je bent druk, ambitieus, zorgzaam en je:

 • Werkt hard om alle 'ballen' zo goed mogelijk in de lucht te houden;

 • Bent altijd druk en voelt je opgejaagd of gestrest;

 • Voelt je aan het eind van de dag uitgeblust en bent vaak moe

 • Hoofd is vol en een chaos;

 • Piekert regelmatig en kan moeilijk keuze's maken;

 • Agenda zit bomvol en tijd voor jezelf vrij te maken is lastig;

 • Herkent jezelf eigenlijk niet meer;

 • Relatie met je partner en/of kinderen lopen niet zoals je zou willen

Ja? Je kunt dan twee dingen doen. Je kunt een beetje zo aan blijven modderen totdat het dadelijk (nog meer) ten kostte gaat van je gezondheid of relatie. Dan ben je over een half jaar nog aan het 'overleven'. Of je gaat nu voor rust en vrijheid om zo het leven te creëren waar je wel gelukkig van wordt.  

 

Laat mij je helpen! Het is namelijk niet zo ingewikkeld als je denkt. Je hebt alleen de handvatten nodig die ervoor zorgen dat jij blijvende rust en vrijheid ervaart. 

 • Hoe je weer rust krijgt in je hoofd;

 • Hoe je goed voor jezelf én de ander kunt zorgen;

 • Jezelf pas echt goed kennen, wat je sterker maakt;

 • Beter je grenzen te voelen en aan te geven; 

 • Sneller en gemakkelijker keuzes maken waar je echt blij van wordt;

 • Wat je energie kost en energie geeft;

 • Hoe je weer in balans kunt komen en blijven;

 • Hoe je rust en harmonie creëert binnen je gezin;

 • Meer te genieten van je gezin en alle leuke dingen in het leven, zonder schuldgevoel
   

Wil jij dat ook? Gun jezelf dan het individuele coachtraject. Na afloop van het traject ben jij de persoon, partner, ouder die jij graag wilt zijn. En daar heb niet alleen jij profijt van, maar je hele gezin en zelfs je werkgever!

Want als jij niet voor jezelf zorgt, kun je niet goed voor je kinderen zorgen. En voor je partner. En voor je werkgever. En voor je vrienden. En…

De beste investering is die in jezelf!

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *