Het tijdstip wordt later bepaald | De locatie wordt later bepaald

(Her)ontdek je plek coachsessie

Je blijft maar moe, het blijft een chaos in je hoofd, je blijft maar druk, je blijft maar twijfelen, je kinderen blijven maar zeuren..Na deze sessie is dat verleden tijd en krijg je er rust, voldoening en verbinding voor terug.Een coachsessie duurt 1.5 uur en kan je inplannen op elk gewenst moment.

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Je blijft maar moe, het blijft een chaos in je hoofd, je blijft maar druk, je blijft maar twijfelen, je kinderen blijven maar zeuren of het loopt steeds niet lekker in je relatie of gezin....

Je hebt al van alles geprobeerd maar steeds veranderd er niks. Ja misschien heel even maar daarna gaat het allemaal weer als voorheen. Je zit in een cirkel, een patroon waar je niet lijkt uit te komen. Soms moet het onbewuste zichtbaar worden.. pas dan zie je de daadwerkelijke oorzaak en komen er vanzelf mogelijkheden om het te veranderen. 

Hoe fijn zou het zijn als je:

- meer rust in jezelf vindt;

- je eindelijk een keuze kan maken over iets wat al heel lang in je hoofd zit;

- eindelijk echt eens gezien en gewaardeerd wordt bij alles wat je doet;

- Je voldoening voelt bij wat je doet en je eindelijk eens echt weet wat je wilt;

- geen conflicten meer hebt met je partner en/of kind;

- je meer energie hebt

- inzicht krijgt waarom het niet veranderd en je weet hoe het nu wel lukt

Individuele (her)ontdek je plek coachsessie met leuke korting!

Ik vind het belangrijk dat iedereen in het gezin rust en balans ervaart, zichzelf mag zijn, gewaardeerd wordt en een liefdevolle relatie met elkaar heeft. Als je dit niet ervaart is er een grote kans dat je niet op je plek in het gezin staat. Dat gaat vaak gepaard met emoties zoals boosheid, frustratie, verdriet en onmacht. Na de (her)ontdek je plek coachsessie zie je waardoor dit komt en is de oplossing dichtbij. 

Ik wil je graag laten kennismaken met deze geweldige en krachtige  methode, daarom bied ik deze sessie aan voor een gereduceerd tarief van EUR. 

Deze 1,5 uur durende individuele coachsessie gaat ervoor zorgen dat het niet meer uit de hand loopt.  We gaan samen,  1-op 1 kijken naar jouw situatie en jouw plek in het gezin ontdekken zodat de rust en harmonie terug keert. Je zult verstelt staan van wat je meemaakt, je moet het echt ervaren. Na deze sessie vallen alle puzzel stukjes op zijn plek. Het geeft je inzicht in de herkomst en het ontstaan van het probleem, én het toont de richting waarin de oplossing gevonden kan worden. Hoe heerlijk is dat?

Deze mensen gingen je voor, lees hun ervaringen:

''Wow, wat bijzonder wat hier gebeurd, ik zie het ineens''. Ik heb hier jarenlang ook met hulp aan gewerkt maar dit hebben ze me nooit vertelt..''. Echt een eye-opener!

''Erg leuk om op zo'n manier met jezelf bezig te zijn, ik hoef geen hele levensverhalen te vertellen en de oplossing staat gelijk op tafel''.

En het mooie vind ik nog dat het daarna vanzelf gaat veranderen je hoeft er niet hard voor te werken, de puzzel stukjes vallen vanzelf in elkaar. En dit is écht waar want, ook dit hebben deze stoere mensen (waaronder ikzelf) die hun leven blijvend willen veranderen zelf ervaren. Maak snel een afspraak want er is beperkt plek!  Je kunt contact opnemen via het contactformulier of via 06-12164672. 

Deel dit evenement

Twijfel je of mijn coaching en/of massages voor jou geschikt zijn of heb je een vraag of opmerking?  Laat het me weten en ik neem z.s.m contact met je op.

Contact

Coachpraktijk Leonie

Eerbeekseweg 21

7371 CB Loenen (Gelderland)
 

info@coachpraktijkleonie.nl

Tel: 06-12164672

KVK: 71232451

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Naam *

Email *

Telefoon *

Onderwerp

Bericht *