top of page

Coachtraject 'van overleven naar écht leven'

Voordat jouw partner NAH kreeg, had je alles prima voor elkaar  maar nu is ineens alles anders. Het voelt alsof je zowel vader als moeder bent, je mist de steun van je partner. Af en toe voel je je net een alleenstaande ouder, jij doet toch alles al zelf en sommige momenten overweeg je zelfs een scheiding. Maar diep van binnen is dit niet wat jij wilt, jij wil graag dat jullie weer een écht gezin vormen. Een gezin waar er rust is, zonder ruzie en gedoe , zodat jij ook aan jouw eigen leven toekomt en echt kunt genieten van jouw kinderen. Want zeg toch zelf, de tijd dat je kinderen gaat toch veel te snel voorbij dus maak er een onvergetelijke tijd van.  Ondertussen wil jij ook nog carrière maken op je werk, je weet alleen niet hoe je dit moet combineren met thuis want als je terug komt van je werk is al je energie op. Je hebt al diverse hulpverleningstrajecten geprobeerd maar niks heeft geholpen, hoe moet jij nu verder? Hoe houd jij 'alle ballen hoog' zonder dat het jou teveel wordt en jij ook nog kunt genieten?

famiilie04082020.jpg

Speciaal voor jou als ouder met een partner met NAH heb ik het van 'overleven naar écht leven coachtraject ontwikkelt.

Tijdens dit coachtraject wordt jij de beste versie van jezelf en ervaar je weer rust, balans en harmonie in jouw gezin zodat, jij weer de persoon, partner en vader of moeder kunt zijn die jij wilt zijn. 

Jij bent een drukke, ambitieuze vader of moeder met een partner met NAH en jij:

 • Voelt je vaak moe, gehaast en gestrest. Je moet ook zoveel doen en alles ligt op jouw schouders nu want jouw partner kan een heleboel niet meer vanwege zijn NAH;
   

 • Hebt een eeuwige to-do lijst, er komt geen einde aan. En waar moet je die tijd voor jezelf vandaan halen? Had je maar meer tijd en ruimte voor jezelf..
   

 • Voelt je schuldig als je wel wat voor jezelf doet, en als je weg bent geniet je er niet optimaal van want, als alles thuis maar goed gaat als je weg bent.
   

 • Piekert regelmatig over alles wat je 'moet', je hoofd is vol, je weet niet wat je met de sitatie aan moet en je slaapt daardoor slecht;
   

 • Vertoont vaker dan je lief is 'ontploffingsgevaar' richting je partner en kinderen er is dan ook vaak onderling irritatie en gedoe;
   

 • Weet dat je dit zo niet wil maar, eigenlijk weet je helemaal niet wat je écht wilt in het leven en hoe jij weer gelukkig wordt;
   

 • Jij mist jouw oude leven en zou zo graag weer die 'vrolijke en energieke ik' willen zijn met een onbezorgd leventje. 

Jij staat voor iedereen klaar, je partner, je kinderen op je werk maar HALLO, waar ben jij zelf dan? Je hebt je lang genoeg weggecijferd, Nu is het tijd voor jou!

Samen zorgen we middels de Droom, Leef en Geniet methode dat jij weer de persoon, partner en ouder wordt die jij wilt zijn

IMG_0322_edited.jpg

Droom

Jij hebt een goed beeld hoe jij de persoon, partner en ouder kunt zijn die jij wilt. Je ziet wat je daartegen houdt en wat jij moet doen om weer de beste versie van jezelf te worden en alsnog jouw droomleven te  creeren

Leef

De saboteurs die jou stress bezorgen  halen we weg zodat jij weer rust hebt in je hoofd . Je krijgt weer energie en tijd om leuke dingen te doen. 

Je ervaart geen stress meer  doordat je leeft in het moment en doet wat jij  wilt en nodig hebt. Je geniet volop van het leven samen met jouw partner en kind(eren)

Geniet

Je weet wat belangrijk is in jouw leven en voelt waar je het allemaal voor doet, je geniet volop. Je hebt  jouw nieuwe manier van leven volledig eigen gemaakt zodat ,jij jezelf blijvend staande kan houden in deze situatie . Je gaat met vertrouwen de toekomst tegemoet

Na afloop van het 'Van overleven naar écht leven" coachtraject:

 • Ervaar jij weer rust en energie omdat je leeft vanuit ontspanning en vertrouwen;
   

 • Maak jij je niet meer druk om dingen, je hebt vertrouwen en geniet van de kleine en grote dingen in jouw leven;
   

 • Begrijp jij jezelf maar ook het gedrag van jouw partner beter. Er is een betere verbinding, je voelt nu alleen maar liefde i.p.v frustratie richting je partner en kind(eren);
   

 • Kun jij beter omgaan met stressvolle en drukke situaties en tegenslagen;

 • Twijfelen en piekeren is verleden tijd want, jij kunt gemakkelijker en sneller keuzes maken want, ook dat komt vooral op jou neer

 • Trek jij je minder aan van al het onbegrip vanuit jouw omgeving;
   

 • Weet jij hoe je ervoor kunt zorgen dat jij de beste versie van jezelf blijft gedurende jouw hele leven. 

 Hoe zou het voor jou , je partner, jouw gezin maar ook voor jouw werkgever zijn als jij deze resultaten zal behalen? Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Voor wie?

Dit coachtraject is niet voor iedereen. Het is geschikt voor jou als jij een ambitieuze, drukke vader of moeder bent die klaar is om te rennen en te vliegen. Je wilt weer rust en balans in jouw leven. Je verlangt naar een betere relatie met jouw partner en kind(eren) 

Je bent bereid om naar jezelf in de spiegel te kijken en te investeren in jezelf en jouw gezin. Je bent gemotiveerd en positief ingesteld en hebt lef en durf om ook daadwerkelijk stappen te zetten richting jouw droomleven. 

Wat anderen zeggen:
Ik heb inmiddels al heel wat mensen mogen begeleiden naar meer rust, harmonie en balans in hun leven. Lees hieronder wat ze over het coachtraject zeggen:

Marga

Ik heb al veel hulp gehad maar dit traject werkte echt het beste. Ik had nooit verwacht dat dit zou kunnen na 3 maanden. Ik heb zoveel meer rust en positieve energie. Ik heb een veel betere relatie met de mensen om mij heen en heb belangrijke knopen doorgehakt. Ik voel me zoveel sterker en beter dan daarvoor, ik gun dit iedereen. 

CARLA

Ik had zoveel onrust in mijn hoofd, was altijd bezig en gunde mijzelf de rust niet. Totdat ik lichamelijke klachten kreeg ben ik toch hulp gaan zoeken. Leonie heeft ervoor gezorgd dat deze klachten verdwenen en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik beter voor mijzelf en mijn gezin kan zorgen. Ik voel mij weer beter dan ooit!

Nick

Ik zat met mijn handen in mijn haar toen ik bij Leonie kwam ik wist niet hoe ik een goede vader en moeder kon zijn. Ik wilde alles goed doen voor iedereen maar vergat mijzelf. Ik wist niet wat ik wilde en hoe ik dit vol ging houden. Nu zie ik dat het makkelijk kan en ben erg blij dat de rust en geluk in mijn leven weer terug is

Jij bent de draaiende motor van het gezin, jij moet jezelf dus staande houden wil het gezin niet instorten. Zorg dus goed voor jezelf. Wat zal er gebeuren als jij nog even zo doorgaat?

Dit coachtraject is een investering in jezelf en jouw gezin waar jij jouw hele leven profijt van zult hebben. Jij, jouw partner en kind(eren) zijn het waard toch?

Jouw investering

Tijdens het gratis Inzichtgesprek kijken we samen of het coachtraject 'van overleven naar écht leven' geschikt voor jou is en of dit het juiste moment is om te starten. Als dit niet zo is zal ik dit eerlijk zeggen en aangeven wat jij beter kunt doen.

Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw verhaal, geef ik jou persoonlijke inzichten die jou verder helpen en kijken we of er een klik is. Dit vind ik erg belangrijk alvorens ik jou meer vertel over de  verdere inhoud en investering in het traject . 

Ben jij er klaar voor? Laten we snel eens bellen.

bottom of page